SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Provträning AG tävlingsgrupper



All Star Gymnastics bjuder nu för första gången in till öppna provträningar för start av två nya tävlingsgrupper i AG, Artistisk Gymnastik. Detta riktar sig till de flickor som har ett intresse av att träna lite mer och på sikt kanske vill göra en utökad satsning på tävlingsgymnastik. Provträningen är i första hand för flickor födda 2007, 2008 och 2009, även flickor födda tidigare är välkomna.



Dag och tid: uttagning i Södra Ängby skola lördagen den 23/8 kl. 14.00 - 15.00


Det vi tittar på vid provträningen och söker är bl.a.


- viss grundmotorisk färdighet, t ex springa, hoppa, klättra, balansera

- flickor som verkar glada och positiva, gärna med mycket energi och visst mått av mod

- förmåga och vilja till att lyssna på och förstå instruktioner

- en viss disciplin, t ex visa hänsyn mot varandra


I träningen kommer det att finnas många lekmoment, där varje moment kommer att vara medvetet inriktat på att utveckla grundmotoriska färdigheter samt den styrka och smidighet som krävs för att kunna träna artistisk gymnastik på högre nivå i framtiden. Fokus kommer att ligga på att flickorna ska tycka att gymnastik är roligt och stimulerande.


Ansvariga ledare för de nya grupperna kommer att vara Victoria Genberg och Adina Rumbutis. Båda dessa har själva varit gymnaster på mycket hög nivå och de har själva tävlat på bl.a SM, NM och EM. De har stor erfarenhet av att leda barn i träning och vi kommer att vidareutbilda dessa två ledare under uppstartsperioden av den nya gruppen. De kommer att assisteras av ytterligare ett par ledare. Dagar och tider för grupperna informerar vi om på uttagningen men de kommer att träna 2-3 ggr/vecka 1-2 timmar/gång, lite beroende på ålder.


Ytterst ansvarig för denna nya satsning är Sara Rumbutis, ledare och domare på högsta internationella nivå. Hon kommer tillsammans med Adina och Victoria att vara med på provträningen och hon kommer också att fungera som mentor åt Adina och Victoria det första året. Om Ni som föräldrar har några frågor och funderingar så är Ni alltid välkomna att vända Er till henne om Ni så önskar.


Verksamheten i den nya gruppen startar första veckan i september. 

Ytterligare och mer detaljerad information om grupperna kommer man att få vid ett föräldramöte som kommer att hållas med berörda då gruppen startas. 


Anmälan till info@allstargymnastics.se senast fredag den 22 augusti.


Varmt välkomna!


All Star Gymnastics

Staffan Söderberg



 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER