SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics är en ideell förening utan vinstsyfte som bedriver en kvalitativ träning- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.

 

Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar samt alla nivåer på tävlingsverksamheten inom artistisk gymnastik. Vi erbjuder också vuxengymnastik.

 

Alla är välkomna!

 

 

HÖSTTERMINEN startar v.36 till v.48 med uppehåll v.44 då det är höstlov. 

SM Manlig artistisk gymnastik 2021
2021-09-21 12:47
Helgens SM och JSM-tävlingar i Manlig Artistisk gymnastik i Luleå är klara. För första gången hade vi två gymnaster med: 21-årige David Rumbutis vid SM och 16-årige Aaron Coche på Junior SM.
Aaron kom på en fin fjärdeplats vid lördagens mångkampstävling med poängen 69,40 poäng och kvalificerade sig till fyra grenfinaler.
Söndag blev det två brons efter fina serier i bygel (poäng 11,2) och barr (poäng 12,3).
 
 
David tog silver i mångkamp med 77,50 poäng och tog sig till fem grenfinaler. Under finalerna på söndagen ökade David på medaljskörden med tre guld (bygel 13,00 poäng, ringar 13,50 poäng samt hopp 14,50 poäng) och fick även med ett avslutande silver i räck med poängen 12,15 poäng.
En bra start på säsongen för David som inte hunnit köra serier så länge eftersom han fick inleda terminen med ett par veckors semester efter OS i somras.
 
 
Stort grattis grabbar - vilken lyckad tävlingshelg och fin start på säsongen!
Äntligen så är vi igång - första tillfället idag!
2021-09-19 21:45
På bilderna ser ni gymnasterna Fred, Hugo och Linus samt tränare Toni.

Vi har under flera år fått förfrågningar att bredda verksamheten och nu har vi tagit steget. Idag hade vi vår första träning inom Manlig Artistisk Gymnastik (MAG). Detta är helt nytt för All Star Gymnastics, men något som vi sett fram emot länge och äntligen är vi igång.

 

Idag fick gymnasterna prova på alla 6 redskapen som ingår inom denna disciplin med hjälp av Toni Simonen som kommer vara tränare för dessa grupper. Styrka och smidighet sattes på prov men de kämpade på bra och såg ut att ha väldigt roligt. Det är så härligt att se glädjen i deras ögon när de vågar göra en sak som först känns lite skrämmande. En av gymnaster sa högt efter ett avhopp i räck att: ”- Det där var ju jätteroligt! ” och sen började han fnittra.

 

Vi har träning i Stockholms specialhallar byggda för just gymnastik. Det innebär att alla redskap alltid finns på plats och det finns hoppgropar med mera. Allt för att träningen ska bli så rolig och utvecklande som möjligt. Så det var spännande och nytt för gymnasterna. De utmanades med nya övningar och intryck men fick även prova sådant som de redan kunde. En gymnast tyckte hoppet var roligast då det är kul och springa medans en annan gillade mest att hänga i ringarna, även upp och ned. Vi hoppas att de kommer ha fortsatt roligt under terminen och vi hoppas på att de ska få fler gympakompisar.

 

Toni, som är fd landslagsgymnast, sa efter träningen att kändes kul att vara tillbaka i gympahallen igen. Det tycker vi med, vi är så glada över att ha kommit igång med detta och vi hoppas att fler vill börja träna gymnastik med oss. Vi har platser kvar i båda våra grupper, så gå in och boka den dag som passar er (måndag eller söndag).  Dessa grupper hittar ni under fliken Mini Stars på bokningssidan.

 

Nu börjar höstterminen, denna gång med lite nyheter!
2021-09-02 13:30
All Star Gymnastics växer

 

Om bara några dagar så startar höstterminen för alla våra Barn- och Ungdomsgrupper och resterande AG grupper för barn börjar. Även vår vuxengrupp – (G)old Stars får börja träna igen.

 

Något som däremot är helt nytt är att vi startar två helt nya grupper inom MAG (Manlig Artistisk Gymnastik) Vi har under fler år fått förfrågningar att bredda verksamheten och nu har vi tagit steget.

 

Vi kommer kunna erbjuda två tillfällen och båda sker i någon av Stockholms specialhallar för gymnastik.

Måndagar i Mälarhöjdens Gymnastikhall mellan 17:00 – 19:00

Söndagar i Åkeshovs Gymnastikhall 15.30 - 17:30.

Önskar man träna båda dagarna får man andra tillfället till reducerat pris. Maila kansliet i efterhand så får ni tillbaka på anmälningsavgiften, då vi då erbjuder mängdrabatt. Första tillfället är söndagen den 12 september 14:00.

 

Detta är grupper som tränar gymnastik med inriktning mot Manlig AG där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor. Inga förkunskaper krävs utan bara åldersspannet 6–12 år. Detta är helt nytt för All Star Gymnastics, men något som vi sett fram emot länge. 

 

All bokning sker via vår bokningssida (BOKA PLATS) och just MAG-grupperna finner ni under AG Mini Stars.

 

Vi har även platser kvar i våra Barn- och Ungdomsgrupper samt i vuxengruppen, så in och boka upp det som passar er.

 

Vi ser så fram emot kommande termin och vi hoppas på en massa härliga möten med alla gymnaster i vår förening....och vi hoppas självklart på flera nya.

 

VÄLKOMNA OCH HOPPAS VI SES!

Nu kan ni boka alla obokade platser till hösten!
2021-08-06 09:41

 

 

Nu är det fritt fram för alla att boka en plats i någon av våra grupper till hösten. 

 

Vi har en rekommenderad åldersindelning och alla grupper passar alla från, nybörjare till de som tränat tidigare. Vi anpassar alltid alla grupper så att alla får möjlighet att utmanas på sin egen nivå. Önskar ni får en överblick på vart vi har våra träningar kan ni se det här: GYMNASTIKHALLAR

Gå in via fliken ovan som heter DIREKTANMÄLAN. 

Boka på en gång innan platserna försvinner.

HÖSTTERMINEN startar v.36 till v.48 med uppehåll v.44 då det är höstlov. 


Hoppas vi ses i höst!

Glad Midsommar
2021-06-25 08:00

Vi vill önska er alla en härlig midsommar och vi hoppas solen lyser på er!

Vi får en del frågor om när man kan boka sin plats till höstens träning och vi kan meddela att vi sitter och planerar hösten nu och i början av juli kommer alla som tränade med oss under vårterminen information skickad till sig där de då kan boka sin plats. Man har till 31 juli på sig att ta beslut om man vill fortsätta. Från 1 aug kommer alla nya gymnaster och medlemmar kunna boka alla resterande platser. Så håll ögonen öppna!

 

Kan man inte vänta med att träna gymnastik tills hösten så kan alla barn från 6 år boka in sig på någon av alla våra sommarträningar. Nya som gamla gymnaster och medlemmar, oavsett kön, alla är välkomna! Se vad som finns HÄR

 

GLAD MIDSOMMAR och ha en fin sommar så hoppas vi att vi ses i någon av alla gymnastikhallar i Stockholm! 

 

 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER