Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics bedriver en kvalitativ träning- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.


Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar samt alla nivåer på tävlingsverksamheten.

Alla är välkomna!


HÖSTTERMINEN 2020 börjar v 36. Bokningen öppnar i slutet av juni.

                                                                                                                         

KONTAKT:

All Star Kansliet 

info@allstargymnastics.se 

Kansliet är bemannat Måndag - Torsdag, 13:00-16:00 och mail besvaras så snart vi hinner med.


Bokningen öppnad till Höstterminen 2020
2020-06-08 12:04
Nu kan man boka sin platser till hösten och som vanligt så släpper vi platserna till de som träna med oss under föregående termin. Man kan bara boka samma grupp som då tränade i. Önskar man byta eller träna i för grupper så får man vänta tills vi släpper alla obokade platser senare i juli. BOKA DIN PLATS HÄR

Förtydligande - Detta gäller bara våra Barn- och Ungdomsgrupper. Våra tävlingsgrupper såsom Mini Stars, Top Stars Bright Stars etc sker separat via kansliet längre fram senare i slutet av sommaren gällande hösten.

OBS! Viktigt är att man kan endast boka in sig på den grupp man tidigare tränat, önskar man ändra något så kontaktar man Kansliet på info@allstargymnastics.se och så får man hoppas på att det kommer finnas plats i annan grupp. Man måste också vara noggrann med att logga in för att kunna boka. Man ser inte sin grupp förrän man är inloggad.

Under v. 28 släpper meddelar vi alla som står på Intresseanmälningslistan att gå in och boka en plats som passar, så vill ni ha en påminnelse på mail kring detta så rekommenderar vi er att anmäla er HÄR

Sen v. 29 så släpper vi alla obokade platser till alla. Så se till att ha er plats bokad så snart som möjligt. 

HOPPAS VI SES TILL HÖSTEN!

Sen så kan vi meddela att håller på att planera in ett sommarläger i juli, men allt är inte helt klart med tider och tränare ännu. Vi kommer förhoppningsvis även kunna erbjuda ett läger för pojkar. Detta är något vi planerar med. Så alla som vill ska förhoppningsvis hitta ett sommarläger som passar just just den oavsett kön.  Gör intresseanmälan även här så får man information när allt är helt färdigplanerat. 

Alla är hjärtligt välkomna - hoppas vi ses i sommar.
Nu är det dags för våra populära Utvecklingsläger igen
2020-05-10 14:45

Denna gången kommer vi vara i Stockholms nya gymnastikhall – Mälarhöjdens Gymnastikhall. 


Under ledning av tränare och gymnaster, som själva deltagit i SM, Internationella tävlingar och VM, kommer de hjälpa alla gymnaster komma vidare med övningar på redskapen samt styrka och smidighet anpassat för varje individ. Vi jobbar med ett kryssprogram som är uppbyggt att man får kryssa av de övningar man klarar. Steg för steg så klarar man mer och mer avancerade övningar. 


Även denna gång vänder vi oss till de nyaste gymnasterna: de som kanske inte tävlat ännu till de som är på Steg 1-4. Alla barn oavsett kön, mellan 6-18 år är välkomna!

 

Anmäl er genom att klicka HÄR och välj sedan Läger

 

Varmt välkomna till en rolig träningsdag med oss!

Nytt profilmaterial
2020-04-24 19:53
Äntligen så finns det nya saker i vår All Star Shop.
Ny vattenflaska, mobilhållare och t.ex klistermärke finns, men även den populära ryggsäcken är tillbaka samt en ursnygg hoodie, gympapåse och T-shirt.
Vissa av sakerna finns att beställa direkt av föreningen medans andra saker finns hos vår fantastiska samarbetspartner Gympasport. Mer info finner ni här -  All Star Shopen »
Sponsra All Star Gymnastics genom Sponsorhuset
2020-04-07 11:36I dessa oroliga tider vill vi tipsa er om att ni på ett enkelt sätt kan stötta All Star Gymnastics när ni alla handlar på nätet. Över 600 butiker stödjer oss och allt som behövs är att du går via Sponsorhuset. Bli medlem gratis och även du får också pengar tillbaka på alla dina köp. 

 

Finns flertalet föreningar i Sverige som tjänat mellan 8000 - 20 000 kr de senaste 3 månaderna genom att bl.a. medlemmar handla via Sponsorhuset. 

 

För alla er som vill lära sig i hur Sponsorhuset fungerar så rekommenderar vi att ni går igenom deras Bonusstege. När ni är klara med dem 5 enkla stegen har ni stöttat All Star Gymnastics med 50 kr samtidigt som ni får en Trisslott. Gå in HÄR för att veta hur du skall göra. 

Vi skulle verkligen uppskatta om ni vill stötta ASG och alla våra gymnaster och ta chansen att skrapa fram vinst till dig själv. 

 

I detta dokument hittar ni även hur ni enkelt kommer igång med Handla Smart, ett sätt att stötta föreningen varje gång ni är på väg att handla något på nätet. 


Ett hett tips just nu är att t.ex. köpa blommor via Interflora och skicka som blombud hem till era nära och kära som ni inte kan träffa i Påsk. En mycket uppskattad gåva. 


Vi hoppas att ni önskar stötta oss nu och framöver för att vi skall fortsätta kunna bedriva lika bra gymnastikträning i framtiden med. Många bäckar små. :) 

GLAD PÅSK!

All Star Gymnastics "digitala" årsmöte
2020-03-27 18:00

Vid föreningens årsmöte 25 mars fanns möjlighet att delta digitalt via en Teams-länk, vilket ett antal medlemmar valde att göra. Spännande att prova den mötesformen för ett årsmöte som visade sig fungera alldeles utmärkt. Diskussioner och omröstningar genomfördes på ett kontrollerat sätt via chattfunktionen där man fick begära ordet eller ombads rösta ja/nej på en viss fråga.


Årsmötet beslutade bland annat att inför verksamhetsåret 2021 höja medlemsavgiften som legat på oförändrad nivå sedan föreningens start, från nuvarande 300 kronor till 350 kronor.


Utöver det valde årsmötet följande styrelse, revisor och valberedning.

 

Styrelse; Mari Rönningen (ordförande), Lizette Wahlberg (sekreterare), Linn Sidén (kassör), Sara Rumbutis (AG-ansvarig), Elin Wernberg Engarås (barn- och ungdomsansvarig), Georgi Bikoev, Martina Lous-Christensen, Sandra Nyman och Jakov Akopian (suppleant).

 

Adjungerade styrelsen är; Föräldrarepresentant Jill Bederoff, gymnastrepresentant Sofia Nordström och tränarrepresentant Jonas Jackson. Dessa kan man i förtroende kontakta om man har frågor och funderingar som man anonymt vill ha framfört till styrelsen. Självklart kan man också ta kontakt direkt med någon i styrelsen om man vill det.

 

Till revisor valdes Galina Zenkevits och till valberedning valdes Elisabeth Meyer (sammankallande) och Anna Christiansen.

 

Verksamhetsberättelse 2019 och verksamhetsplan 2020 finns att ta del av under ”Årsmöteshandlingar 2020” genom att klicka här.

 

All Star Gymnastics

 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER