Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics bedriver en kvalitativ träning- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.


Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar. 

Alla är välkomna!


Nu kan alla som tränat med oss boka sina platser till Vårterminen men den 9 december släpper vi alla obokade platser till alla andra som är sugna på gymnastik. 


                                                                                                                         

KONTAKT:

All Star Kansliet 

info@allstargymnastics.se 


Nu är det nära!
2019-12-09 11:37
Kl. 18:00 ikväll så släpper vi alla obokade platser till vårens alla grupper. Så är det så att ni inte hunnit boka in er i den grupp ni tränade i under hösten så ska ni passa på innan det blir uppbokat.

Ni som tränade i Södra Ängby ska kunna boka in er på alla grupper där det finns plats då vi tyvärr inte kan ha träning i den hallen pga ombyggnad. Hoppas ni hittar något som passar. 

Hoppas vi ses våren 2020!
Elva tävlingar genomförda i höst och en till återstår innan jul
2019-12-03 22:39
Bildsvep från några av höstens tävlingar
Vilken tävlingshöst! Vilka fantastiska gymnaster!

Vi startade säsongen starkt med hemmatävlingen All Star Cup och rikstävlingarna Juniorcupen och Rikscupen i oktober (se tidigare reportage) där Kristina Åhlin blev svensk Juniorcupsmästarinna och All Star vann lagtävlingen!

David Rumbutis kvalificerade sig till OS i Tokyo via sin 49:e plats vid VM i Stuttgart, Tyskland. Nu väntar vi bara att Svenska Olympiska Kommittén vill skicka vår unga talang till sommarens OS. I så fall blir det första manliga gymnasten från Sverige som deltar sedan 1992. 🇸🇪

Vid internationella Future Stars och Mälarcupen i början på november vann flickorna lagsilver. Individuellt på Steg 5 kom Hilda Hellner Hågstrand tvåa och Sophie di Grado Hallén trea. I finalerna blev det silver för Veronica Wahlberg i hopp och guld för Anja Lalander i bom på Sverigepokalenprogrammen. Även våra finalister vid Mälarcupen tog medalj: Kristina Åhlin fick brons i hopp och Rebecca Meijer fick silver i bom.

Västerås arrangerade VGF-Cupen, och rikstävlingarna Svenska Cupen och Ungdomscupen där vi bland annat vann lagtävlingen genom Agnes Lind, Rebecca Meijer, Molly Lindell, Jaroslava Lapchine, Matilda Hörnsten och Alice Lundmark. Ungdomscupen Steg 7 vann Agnes och Steg 8 vann Rebecca. En mängd grenguld blev det också via Agnes i hopp och bom, och Molly i barr i Steg 7 och Rebecca vann barr och fristående i Steg 8.

Till Sparbankscupen i Eskilstuna åkte vi med gymnaster på Steg 1-8, Regionspokalen och Rikspokalen. Två av mångkampsgulden gick till Maria-Gabriela Chetu i Rikspokalen och Rebecca Meijer på Steg 8.

Sista rikstävlingen för säsongen - Höstpokalen, genomfördes i Sundsvall i lördags. All Star deltog med 11 gymnaster. Efter övernattning i sovsäck på friståendegolvet i gymnastikhallen tävlade alla snyggt och säkert. Kristina Åhlin gjorde en strålande tävling och tog med bred marginal hem guldet i mångkampen. Det blev ytterligare två guld i bom och fristående och två silver i hopp och barr för Kristina i grentävlingen. I hård kamp med Tidaholm tog All Star även hem lagguldet.

Nu är snart höstens tävlingssäsong över, bara en tävling återstår i december innan våra tävlingsgrupper går på ett välförtjänt jullov.
Fartfylld dag i Åkeshov
2019-12-01 18:48
Sista november hade All Star många i rörelse i Åkeshov. Först ut genomfördes 10:e upplagan av All Star Open - en tävling i styrka och smidighet där alla kan vara med, pojkar och flickor, gymnaster mot andra idrottare, unga och gamla, nya och rutinerade sida vid sida i 12 grenar.
Vandringspriset gick denna gång till hemmaklubbens Milla Nyman i F2 och Patrik Sköld från Hammarbygymnasterna i Veteranklass P3.

På eftermiddagen deltog barn och ungdomar från samtliga grupper som All Star bedriver: Kids Stars, Fun Stars, Super Stars, Teen Stars, Mini Stars, Bright Stars, Supreme Stars och Top Stars. Dessutom hade vi bejublade framträdanden av nya medlemsgruppen (G)old Stars med vuxengymnastik och David Rumbutis, vår ende manliga tävlingsgymnast i Artistisk Gymnastik. Vilken bredd på våra framträdanden och så fantastiskt duktiga alla våra gymnaster är! <3
Som vanligt vid våra julavslutningar fick vi dansa runt granen och självaste tomten kom förbi med en tidig julklapp.

Vi önskar alla medlemmar en skön julledighet och så ses vi igen vecka 5.
Utvecklingsläger 14 december - 4 timmar rolig gymnastik
2019-11-29 20:31
Bilder från tidigare Utvecklingsläger från våren 2019
Äntligen så kan All Star Gymnastics bjuda in till vårt uppskattade Utvecklingsläger. Denna gång kommer vi få vara i Stockholms senaste specialhall, Mälarhöjdens Gymnastikhall. (ligger bredvid Mälarhöjdens IP)
Under dessa timmar får gymnasterna möjlighet att med hjälp av klubbens främsta tränare, komma vidare med övningar på redskapen samt styrka och smidighet anpassat för varje individ.
Åter igen vänder vi oss till de nyaste gymnasterna: de som kanske inte tävlat ännu till de som är på Steg 1-4. Alla mellan 6-18 år, flickor som pojkar är välkomna.

Anmäl genom att klicka här och sedan väljer du fliken läger.

Varmt välkomna till en rolig träningsdag med oss!
Gymnastik - Vårterminen 2020
2019-11-28 11:59

Nu är direktbokningen öppen för att boka plats till vårterminen i våra barn- och ungdomsgrupper. Alla som tränat under höstterminen har förtur men den 9 dec så öppnar vi upp för alla nya medlemmar att boka de platser som då är kvar.

 

Kid Stars 3-6 år
Fun Stars 6-9 år
Super Stars 9-12 år
Teen Stars 13 år och äldre

Du som tränat två dagar i veckan eller mer måste kontakta kansliet för att ta del av din mängdrabatt. Mejla kansliet på info@allstargymanstics.se så hjälper vi dig.

 

Vårterminen startar v.5 med totalt 12 tillfällen.

Träningsuppehåll 
Sportlov v.9
Påsklov v.15

Klicka här för att komma till bokningssidan

 

Har ni andra frågor ber vi er maila info@allstargymnastics.se så svarar vi så fort vi kan.  VÄLKOMNA!


 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER