Välkommen till All Star Gymnastics
VÅRTERMINEN 2018 närmar sig och här är datum att hålla kolla på!

BEFINTLIGA MEDLEMMAR
7 nov - 17 dec:  Kan ni enbart boka samma grupp som ni tränat i under hösten.

17 dec - 31 dec: Kan man boka in sig på valfri grupp där det finns platser kvar.


NYA MEDLEMMAR

1 jan: Bokningen öppnar för alla nya medlemmar att boka in sig på alla våra lediga platser.


Bokar gör ni genom att klicka HÄRKONTAKT:
All Star Kansliet 
072-178 47 02 (Telefontid 13:00-16:00 måndag - torsdag)
Nya Åkeshov invigs 20 januari -18
2018-01-16 22:44

Äntligen är Åkeshov ombyggt och klart! 🛠️

All Star Gymnastics är med och inviger nya ÅKESHOV 💦

Lördag 20 januari kl 10:00 - 14:00


Kom förbi och titta!

Vi bjuder på flera gymnastikuppvisningar 🤸‍♂️av föreningens tävlingsgrupper och Prova-På-Gymnastik för alla som vill. 

Fikaförsäljning ☕🍩 är igång hela dagen och det finns kanslipersonal på plats som kan ta emot nyanmälningar av såväl gymnaster som ledare som vill träna med oss i vår!


Hoppas vi ses!

Välkomna!

Glittrig JULAVSLUTNING på terminen
2017-12-11 23:15
Terminens höjdpunkt är verkligen när föreningens alla grupper har uppvisning och tillsammans visar upp vad man lärt sig under de senaste månaderna. Glädje och gemenskap!
Från våra yngsta som visade upp sig på hopp, lågbom och matta till våra mest rutinerade tävlingsgymnaster som virvlade runt och gjorde akrobatiska övningar med fart och fläkt på alla redskap. 
Publiken inbjöds till ett roligt pass Bamsegympa av föreningens pigga rosa kanin, och tomten kunde inte hålla sig från att besöka oss även denna julavslutning.

Föreningen vill rikta ett STORT TACK till alla fantastiska tränare och ledare som hållit i terminens träningar runt om i stan. Ni är guld värda! 

Vi ses nästa termin igen!

Styrka och smidighet vid All Star Open
2017-12-11 22:07
All Star Open är en tävling där styrka, smidighet, explosivitet och uthållighet står i fokus.
Det är inspirerande att arrangera denna tävling då den vänder sig till alla; ung som gammal, killar och tjejer, damer och herrar, elit och nybörjare som tävlar sida vid sida och hejar på varandra.
Alla har nytta av att träna som en gymnast och i All Star Open har vi 12 noggrant utvalda nyckelövningar som står på programmet; Löpning 20 meter, repklättring, armhävningar, brutalbänk, benlyft och stillastående längdhopp är exempel på övningar som alla tävlingsklasser genomför.

All Star Open är i första hand avsedd att vara ett kvitto på hur terminens träning varit. Vi hoppas att alla deltagare efter helgens tävling har nått något delmål, kanske ett nytt personligt rekord eller hittat viktiga utvecklingsområden inför kommande träningssäsong som snart drar igång. 
En nyhet som vi lanserar efter helgens tävling är att några tävlingsgrenar kommer att redovisa rekordinnehavarna i alla tävlingsklasser. Man kan enkelt jämföra hur nära man ligger landets starkaste i dessa grenar och kanske inspireras man att kämpa lite extra för att ta sig in på rekordlistan.

Hammarbygymnasterna var lyckosamma när de tog hem tävlingarnas båda åtråvärda titlar "Bästa flicka" och "Bästa pojke" genom Erika Licke (Flickor 4) och Adam Björs (Pojkar 5). All Stars Gymnastics gratulerar så mycket!
Juluppvisning 2017
2017-12-04 15:21
 
Cirkuskonster av alla de slag på All Star Cup
2017-11-24 09:47

Fler bilder (+8) >>
Under helgens stora hemmatävling All Star Cup fanns 14 föreningar representerade med 300 fantastiska gymnaster, varav nära 100 var våra egna. Det blev en oförglömlig tävling som hade cirkustema. Många ansiktsmålade gymnaster på tävlingsgolvet, funktionärer och domare i olika slags cirkushattar var ett trevligt inslag under tävlingen.

Förutom artistiska konster på tävlingsgolvet fick vi som avslutning i samband med prisutdelning se två tjejer från Cirkus Normal framföra ett halsbrytande akrobatiskt nummer på hög höjd.

Alla våra gymnaster, från Steg 1 och uppåt - gjorde en grym tävling. Stort grattis till fina prestationer!

Sist men inte minst - Ett stort tack till alla våra funktionärer som gjorde tävlingen möjlig samt vår trogna publik som hejade fram alla gymnaster.
 
VÅRA SPONSORER