Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics bedriver en kvalitativ träning- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.


Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar. 

Alla är välkomna!


Just nu är det många som mailar och ringer och vår kanslist jobbar på så bra hon kan för att svara så snabbt som möjligt men just nu kan svar dröja. Vi hoppas ni kan ha förståelse för detta!

                                                                                                                         

KONTAKT:

All Star Kansliet 

info@allstargymnastics.se 

Kansliet är bemannat Måndag - Torsdag, 13:00-16:00 och mail besvaras så snart vi hinner med.


SPORTLOVSLÄGER
2020-02-05 22:18

NU KAN MAN BOKA IN SIG PÅ SPORTLOVSLÄGER


Lägret är för alla, oavsett kön och kommer ledas av rutinerade utbildade tränare. 


Man kan välja att delta på det läger som är i tre dagar eller det som är två dagar. Man kan självklart välja att vara med på båda och delta alla dagar. Önskar man alla fem dagar erbjuder vi 200: - rabatt. För att få rabatt måste man kontakta kansliet innan man bokar.


Boka in er redan nu genom att klicka HÄR och välj sedan Läger

Vårterminen 2020
2020-01-08 21:26
Snart är det dags att dra igång vårterminen. Första tillfället är vecka 5 och som vanligt är våra terminer 12 tillfällen med uppehåll under sportlov och påsklov.

Vi har fortfarande platser kvar till några av våra grupper. Gå in på vår bokningssida för att se vilken dag och plats som passar er.

VÄLKOMNA! 
En rolig och givande dag i Mälarhöjdens Gymnastikhall
2019-12-19 22:40

Fler bilder (+14) >>

I lördags var det dags för våra populära Utvecklingsläger och även denna gång var det fullbokat. 25 gymnaster fick möjlighet att prova på sina kunskaper i Stockholms nya gymnastikhall. Under dessa timmar får gymnasterna möjlighet att med hjälp av klubbens främsta tränare, komma vidare med övningar på redskapen samt styrka och smidighet anpassat för varje individ.  Vi jobbar med ett kryssprogram som är uppbyggt att man får kryssa av de övningar man klarar. Steg för steg så klarar man mer och mer avancerade övningar och det var flera gymnaster som gjorde helt nya övningar för första gången i lördags. Det är så kul och se och det är precis vad dessa Utvecklingsläger bygger på.


Vi vill tacka alla glada och härliga gymnaster som bidrog till denna roliga och givande dag. Sist men inte minst, tack till alla ni tränare som fanns där för gymnasterna. Peppade och gav små men viktiga tips som gjorde att alla fick möjligheten att utmana sig själva och finna modet att prova på nya övningar. Vi är så glada och stolta över alla härliga människor vi har vi vår förening.


Under våren kommer vi se till att ordna fler av dessa populära och lyckade dagar, men exakta datum har vi inte bestämt. Men nu under mellandagarna kommer vi erbjuda extraträning i både Åkeshovs Gymnastikhall och i Mälarhöjdens Gymnastikhall. Dessa tider kommer man kunna boka inom kort. Information om detta kommer att komma här på hemsidan men även mail och sociala medier. 

Håll ögonen öppna. 😊

Nu är det nära!
2019-12-09 11:37
Kl. 18:00 ikväll så släpper vi alla obokade platser till vårens alla grupper. Så är det så att ni inte hunnit boka in er i den grupp ni tränade i under hösten så ska ni passa på innan det blir uppbokat.

Ni som tränade i Södra Ängby ska kunna boka in er på alla grupper där det finns plats då vi tyvärr inte kan ha träning i den hallen pga ombyggnad. Hoppas ni hittar något som passar. 

Hoppas vi ses våren 2020!
Elva tävlingar genomförda i höst och en till återstår innan jul
2019-12-03 22:39
Bildsvep från några av höstens tävlingar
Vilken tävlingshöst! Vilka fantastiska gymnaster!

Vi startade säsongen starkt med hemmatävlingen All Star Cup och rikstävlingarna Juniorcupen och Rikscupen i oktober (se tidigare reportage) där Kristina Åhlin blev svensk Juniorcupsmästarinna och All Star vann lagtävlingen!

David Rumbutis kvalificerade sig till OS i Tokyo via sin 49:e plats vid VM i Stuttgart, Tyskland. Nu väntar vi bara att Svenska Olympiska Kommittén vill skicka vår unga talang till sommarens OS. I så fall blir det första manliga gymnasten från Sverige som deltar sedan 1992. 🇸🇪

Vid internationella Future Stars och Mälarcupen i början på november vann flickorna lagsilver. Individuellt på Steg 5 kom Hilda Hellner Hågstrand tvåa och Sophie di Grado Hallén trea. I finalerna blev det silver för Veronica Wahlberg i hopp och guld för Anja Lalander i bom på Sverigepokalenprogrammen. Även våra finalister vid Mälarcupen tog medalj: Kristina Åhlin fick brons i hopp och Rebecca Meijer fick silver i bom.

Västerås arrangerade VGF-Cupen, och rikstävlingarna Svenska Cupen och Ungdomscupen där vi bland annat vann lagtävlingen genom Agnes Lind, Rebecca Meijer, Molly Lindell, Jaroslava Lapchine, Matilda Hörnsten och Alice Lundmark. Ungdomscupen Steg 7 vann Agnes och Steg 8 vann Rebecca. En mängd grenguld blev det också via Agnes i hopp och bom, och Molly i barr i Steg 7 och Rebecca vann barr och fristående i Steg 8.

Till Sparbankscupen i Eskilstuna åkte vi med gymnaster på Steg 1-8, Regionspokalen och Rikspokalen. Två av mångkampsgulden gick till Maria-Gabriela Chetu i Rikspokalen och Rebecca Meijer på Steg 8.

Sista rikstävlingen för säsongen - Höstpokalen, genomfördes i Sundsvall i lördags. All Star deltog med 11 gymnaster. Efter övernattning i sovsäck på friståendegolvet i gymnastikhallen tävlade alla snyggt och säkert. Kristina Åhlin gjorde en strålande tävling och tog med bred marginal hem guldet i mångkampen. Det blev ytterligare två guld i bom och fristående och två silver i hopp och barr för Kristina i grentävlingen. I hård kamp med Tidaholm tog All Star även hem lagguldet.

Nu är snart höstens tävlingssäsong över, bara en tävling återstår i december innan våra tävlingsgrupper går på ett välförtjänt jullov.
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER