Välkommen till All Star Gymnastics

Vår förening startade 2014 med 16 gymnaster. Idag är vi över 500 medlemmar. I vår förening är glädjen det viktigaste, både om man tränar för att det är kul att röra på sig någon gång i veckan - eller vill nå hög internationell nivå som vår svenska mästarinna Marcela Torres. Gymnastens egen vilja och målsättning är avgörande och i vår förening är man en stjärna oavsett nivå och inriktning. 

Hos oss finns Bamsegympa och lekfull motorisk träning för de yngsta, kvinnlig artistisk gymnastik på olika nivåer (i vår Teen Stars-grupp kan man börja även om man aldrig tränat förr) och från september 2016 även Parkour och Tricking. Hur mycket och hur ofta man tränar avgör gymnasten själv. 

Vill du bli en av våra stjärnor? Välkommen till oss! 
Kontakta vårt kansli på info@allstargymnastics.se eller gör en intresseanmälan här på hemsidan.

KONTAKT:
All Star Kansliet 
072-178 47 02 (Telefontid 10:00-14:00 måndag - onsdag)

Nya styrelsemedlemmar
2017-06-26 10:55

Hej.

Sent omsider presenterar vi här två av de nya styrelsemedlemmarna i föreningen som tillträdde vid årsmötet i mars. Tidigare har Giorgi presenterats, nu är det Martinas och Lizettes tur.


Vi börjar med Lizette:

Jag är ny i styrelsen men inte i föreningen. Vår familj har varit med i föreningen från starten 2014. Båda döttrarna, Rebecca och Veronica, tränar i Top Stars. Med två gymnaster i familjen blir det inte mycket tid över till annat. Min man Jocke och jag har varit funktionärer i stort sett vid samtliga tävlingar som All Star hittills arrangerat samt skjutsat när tävlingar varit på annan ort för att vara hejarklack. Jag har även hand om lagkassan för Supreme, Bright och Top Stars. Förra året var jag också föräldrarepresentant i föreningen.


Jag och familjen bor i hus i Enskede och till vardags jobbar jag som VD-sekreterare på Lantbrukarnas Riksförbund (LRF). Ett jobb som kräver ordning och reda, vilket jag gillar. Den lilla erfarenhet jag har av styrelsearbete fick jag för drygt 14 år sedan från en bostadsrättsförening. Tycker mig se många likheter mellan de båda styrelseuppdragen och ser fram emot att lära mig mer om styrelsearbetet i All Star. Och det finns mycket att lära inser jag.


Mitt ansvarsområde i styrelsen är kommunikation som är nytt från och med i år. Vi är nog många som kan vittna om att det där med kommunikation inte är enkel fråga. Så har ni några synpunkter eller bra idéer kring föreningens kommunikation är ni varmt välkomna att kontakta mig.

/ Lizette Wahlberg


Nu över till Martina:

Gymnastik har varit en stor del av min och min familjs liv. Jag började träna Artistisk Gymnastik (AG) i Täby Gymnastikförening som barn. När mina och några andra föräldrar saknade tillräckligt med AG-fokus i de stora Stockholmsklubbarna bildade de Stockholms Top Gymnastics med min far som första styrelseordförande. Jag hade framgångsrika år inom gymnastiken och var med i såväl junior- och seniorlandslag. Vid 17-årsåldern slutade jag för att satsa mer på skolan men fortsatte något år som barngruppstränare. Sedan tog jag en lång paus från gymnastiken ända tills mina egen barn kom upp i gymnastikålder och har engagerat mig som barn och hjälptränare, framförallt i de grupper som mina döttrar varit aktiva i.


Jag är gift med Kim som kommer från Danmark. Vi bor med våra tre barn (Oliver, Julie och Josephine) i Djursholm och alla barnen har såklart provat på gymnastik. Jag är civilekonom och har arbetat som revisor och redovisningschef inom bank och finans och ska nu börja som CFO på ett fastighetsinvesteringsbolag. Andra sporter som familjen ägnar sig åt är fotboll, pingis, ridning och löpning.


Mitt ansvarsområde i styrelsen är idrottsliga frågor. Jag tror på gedigen grundträning i teknik, styrka och smidighet. När grunderna sitter kan man bygga på med svårigheter och kombinationer. Det som lockat mig till just All Star är den mycket kvalificerade tränarstaben och att man satsar unikt på AG. Det ska bli väldigt kul att arbeta med att utveckla klubben vidare och jag tar gärna emot era idéer!

/Martina Lous-ChristensenHÖSTEN 2017
2017-06-19 14:58
Vi har fått tider och hallfördelningen från kommunen och håller nu på att fördela tiderna vi fått på föreningens grupper.  Vi kommer maila ut så fort det blir färdigt och dags att boka sin plats. Alla som tränat med oss under våren har en garanterad plats och man har några veckor på sig att bestämma sig om man önskar platsen eller ej. Efter det så släpper vi plasterna till de som står i kö på att börja träna med oss.

Vi vill be alla att ha tålamod och invänta mer information så att vi kan arbeta ostört i denna fråga och bli klara så fort som möjligt. 

Vi kan alltså inte svara på några frågor om hösten förrän fördelningen är klar och går då ut med information till alla!
SOMMARLOV
2017-06-15 15:00
Gymnastik ska vara kul och utmanande.
Ja nu är sommarlovet äntligen här. Som många har längtat. Men vi tar inte lov riktigt ännu. Vi har under tre dagar haft flera underbart härliga barn på sommarläger. Det har varit mycket lek och skoj men de har alla även blivit utmanade att prova nya saker. Det är oerhört roligt att anordna dessa läger då vi som tränare får träffa alla barn under flera intensiva timmar och dagar. Vi ser även hur kul alla barn har. Vi har varje gång gymnaster från vår egna förening så klart men även flera barn som kommer och provar på gymnastik för första gången eller från andra föreningar just för att de vill gå på roliga läger när de är lediga. Alla är välkomna!

Nästa vecka (mån-tis) så kommer vi anordna vårt sista läger i vår egna hall i House of Stars och det finns platser kvar. Så missa inte detta sista tillfälle, vore oerhört kul om vi får full beläggning så vi får nyttja denna hall till max en sista gång. 


HOPPAS VI SES!

Styrelseledamot Giorgi Bikoev
2017-05-23 21:34

Jag är en engagerad gymnastikförälder där alla mina tre barn är aktiva i föreningen, Daniel 5år, Natalie 10år och Diana 12år, Diana går i Bright Stars och började i föreningen 2015. Tillsammans med barnen och min fru Vanda så bor vi i ett hus på Färingsö.

 

Vi har ett stort hjärta för gymnastiken och lägger ned mycket tid på att hjälpa till i föreningen, som bärhjälp vid förberedelser inför tävlingar och som funktionär, men även som domare då jag har fått utbilda mig till steg 2 domare. I styrelsen försöker jag se till att alla gymnaster får bästa möjliga träningsförutsättningar oavsett nivå. Då gymnastiken har mycket begränsade tider i den enda specialhallen så är det en stor prioritering för mig att jobba för att utöka antalet hallar i Stockholm. 

 

Jag driver ett eget företag inom bilverkstadsbranschen sedan flera år söder om Stockholm. Jag sätter alltid höga mål som jag strävar efter och är inte rädd för hårt arbete.  Så som jag jobbar för att mitt företag alltid ska ge bästa service till sina kunder, vill jag också med mitt engagemang i föreningen bidra till att den blir en av Sveriges främsta gymnastikföreningar.  

/George Bikoev

Sommarlovsläger juni
2017-05-16 12:57
Passa på att boka in er på något av våra juniläger. Alla barn mellan 5-12 år är välkomna, oavsett om du är medlem eller inte, tränat ett tag eller är helt nybörjare, vi anpassar träningen efter kunskapsnivåer. Alla är välkomna!  
 
 
VÅRA SPONSORER