SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics är en ideell förening utan vinstsyfte som bedriver en kvalitativ träning- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.


Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar samt alla nivåer på tävlingsverksamheten inom artistisk gymnastik. Vi erbjuder också vuxengymnastik.


Alla är välkomna!

David 13:e i mångkampsfinalen på EM
2021-04-24 15:19
Ladda album (+3 bilder) >>
Foto: Filippo Tomasi

Debuten på senior EM gick mycket bra för vår 21-årige David Rumbutis.

Kvaltävlingen inleddes med favoritredskapet hopp där David satsade högt med två helt nya hopp: trippelskruvad Yurchenko och Yurchenko med halv vändning in och sträckt volt framåt med dubbelskruv ut (samma hopp som Simone Biles introducerade vid VM -19). Snittet 14,366 räckte till reservplats inför söndagens grenfinaler. Barr och räck gick bra med 13,400 respektive 12,366 p. Fristående som normalt är en favoritgren gick inte helt efter planerna då det blev ett oväntat fall men ändå med helt ok poäng 12,633. Gick igenom bygel bra med 12,533 p och avslutade med ringar på 13,200 p. Totalt 78,565 p och resultatet räckte till att kvala in till mångkampsfinalen som 23:e man. Det är 15 år sedan Sverige hade finalist på EM senast. ⭐️

Mångkampsfinalen inleddes i hopp igen för David och denna gång så körde han lite lättare med en säker sträckt Yurchenko med 2,5 skruv och belönades med fina 14,425 p. I barr kiunde han putsa på sina siffror lite från kvalet och fick 13,700 p. Räck 12,866 var också lite bättre än i kvalet. Friståendet fallfritt denna gång men med en kombinationsmiss som kostade lite, poäng 13,300. Bygel 12,933 och avslutande ringar 12,233 efter en stor räddning innan avhoppet. Totalt 79,457 p, en förbättring från kvalet och en klättring i resultatlistan där David slutade på en fantastiskt fin 13:e plats. Sveriges bästa placering i ett seniormästerskap på 32 år!!

David säger att han njöt av varje sekund uppe på podiet då han saknat att tävla internationellt de senaste 1,5 åren. Att det var tungt med två mångkamper två dagar i rad bekymrade inte honom alls. "När man väl kommer in i arenan och kliver upp på podiet så är man så supertaggad."
På frågan om hur det känns att tävla mot VM- och OS-medaljörer så svarar han "Jag försöker fokusera på mina prestationer. När man är i sin egen bubbla så ser man inte så mycket av vad övriga gör i hallen. Jag gillar verkligen att gå upp på podiet för att visa vad JAG kan."

Nu håller vi tummarna för att SOK (Svenska Olympiska Kommittén) tycker att David ska vara med vid årets OS i Tokyo dit han kvalificerat sig under VM -19. 

Stort tack för spännande EM-tävlingar David! 🤩

EM i Basel - herrarna tävlar idag
2021-04-22 08:09
David vid VM 2019

Idag genomförs kvaltävlingen till mångkampsfinal och grenfinaler vid EM som går i schweiziska Basel.


All Stars gymnast David Rumbutis tävlar idag tillsammans med Kim Wanström, Joakim Lenberg, Karl Idesjö och Filip Lidbeck i hopp om att knipa någon finalplats i mångkamp eller gren. För Davids del så kan dagens tävling leda till att Svenska Olympiska Kommittén tar ut honom till sommarens OS-trupp. Vi håller tummar och tår för hela delegationen idag!

Davids kusiner Oskar och Robert Kirmes (tävlande för Finland) samt Valgard Reinhardsson (tävlande för Island och sambo med Davids syster Julia) tävlar också idag så vi hoppas såklart på fina nordiska framgångar! 🇫🇮🇸🇪🇮🇸

 

Extra årsmöte 27 april
2021-04-17 10:50

Medlemmarna i All Star Gymnastics GF kallas till extra årsmöte 27 april kl 19.00, som kommer hållas digitalt via plattformen Microsoft Teams. 

 

Det som ligger till grund för detta extra årsmöte är att vid ordinarie årsmötet i mars saknades kandidat till revisorsposten. Valberedningen har nu förslag på revisor för extra årsmötet att ta ställning till.

 

Kallelse med föredragningslista hittar du under ”Årsmöteshandlingar 2021” genom att klicka här. 

 

För att vara röstberättigad på årsmötet krävs enligt våra stadgar att medlem under året fyller lägst 18 år (vårdnadshavare har dock rätt att företräda sina omyndiga barn) och att medlemsavgiften är betald.

 

Anmälan: 

Senast den 25 april vill vi ha din anmälan med deltagande medlem samt den mejladress som Teamslänken ska skickas till. Mejla uppgifterna till; info@allstargymnastics.se

 

Styrelsen för All Star Gymnastics

GLAD PÅSK
2021-04-01 20:17

Våren är på ingång och lite mer än halva vårterminen har gått... helt otroligt men som en säger "Tiden går fort när man har roligt" Det är så kul att vi kan hålla vår verksamhet igång även denna underliga vår. Barnen och ungdomarna måste få röra på sig och utöva det de tycker är kul.

 

Hade det varit ett vanligt år så hade vi erbjudit alla våra gymnaster möjlighet till påsklovsläger men tyvärr så får vi vänta liten till med det. Vi hoppas innerligt att vi kommer kunna göra det i sommar. Vi får alla hålla tummarna.

 

Men än är inte sommaren här men snart så... 

Vi vill önska alla våra medlemmar och gymnaster en riktigt fin påsk.

 

GLAD PÅSK TILL ER ALLA!

Dags för årsmöte 25 mars
2021-02-28 18:12
Bild från årsmötet 2020

Den 25 mars kl 19:00 är det årsmöte i vår förening All Star Gymnastics GF, som kommer hållas digitalt via plattformen Microsoft Teams.

 

På årsmötet kommer styrelsen redovisa för verksamheten det gångna året, lägga fram förslag till verksamhetsplan och budget för verksamhetsåret 2021. Utöver det ska val av styrelse och andra förtroendeuppdrag göras enligt valberedningens förslag. Eventuella motioner från medlemmar behöver vara styrelsen tillhanda senast två veckor före årsmötet via mejl till; info@allstargymnastics.se

 

Kallelse med föredragningslista hittar du under ”Årsmöteshandlingar 2021” genom att klicka här. 

 

För att vara röstberättigad på årsmötet krävs enligt våra stadgar att medlem under året fyller lägst 18 år (vårdnadshavare har dock rätt att företräda sina omyndiga barn) och att medlemsavgiften är betald.

 

Anmälan: 

Senast den 20 mars vill vi ha din anmälan med deltagande medlem samt den mejladress som Teamslänken ska skickas till. Mejla uppgifterna till; info@allstargymnastics.se

 

Hoppas vi ses på vårt digitala årsmöte!

 

Styrelsen för All Star Gymnastics

 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER