Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics är en ideell förening utan vinstsyfte som bedriver en kvalitativ träning- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.


Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar samt alla nivåer på tävlingsverksamheten inom artistisk gymnastik. Vi erbjuder också vuxengymnastik.


Alla är välkomna!

Snart är höstterminen slut
2020-11-03 21:28

Vi har fortfarande några platser kvar i en del av våra barn- och ungdomsgrupper. 


Då det bara är fyra tillfällen kvar så sänker priset per tillfälle rejält samt bjuder på medlemsavgiften.

Bokar man in sig på dessa sista tillfällen så är man sen garanterad en plats till vårterminen. Så passa på 😀

Boka plats HÄR


Vi kommer inom kort börja planera för vårterminen men innan det hoppas vi få till både UV- läger och jullovsträning. Vi ska bara få klart med tider I hallarna. Håll ögonen öppna 🙂


Vi följer självklart råden och direktiven från FHM men alla måste hjälpas åt! Se till att hålla god handhygien, stanna hemma vid minsta symptom och vara symptomfri 2 dagar innan man kommer på träning

Inställda träningar..
2020-10-29 17:03
..för vissa grupper sedan Folkhälsomyndigheten idag gått ut med nya skärpta allmänna råd för region Stockholm.

För barn upp till 15 år så kommer träningarna att fortsätta, dock med större avstånd mellan varandra vilket gör att vi inte kommer göra övningar som kräver pass.

För ungdomar 16 år och äldre så stänger vi ner all träning. Ni får försöka hålla igång på egen hand utomhus eller hemma tills vi får ok att dra igång er igen.

Den enda grupp som helt stängs ner hos All Star Gymnastics är våra goa G(old) Stars då ni faller för åldersstrecket. Även ni är välkomna tillbaka så snart vi får klartecken.

Beslutet gäller från idag och till den 19 november, men kan komma att förlängas beroende på hur utvecklingen av smittoläget ser ut i Stockholm.

Fortsätt tvätta händerna. Håll avstånd, och stanna hemma vid minsta symptom.

Håll i, håll ut och var rädda om varandra! ❤️

Hälsningar Styrelsen

HÖSTLOVSTRÄNING
2020-10-13 20:38
Nu kan vi erbjuda alla barn och ungdomar från 6-18 år att träna extra gymnastik under höstlovet. Gäller framförallt de som inte tränar i någon av våra tävlingsgrupper i dagsläget. (Ni kommer få andra tider :) ) 
Annars är alla är välkomna och man behöver inte träna i redan befintlig breddgrupp utan nya gymnaster är välkomna att prova på. Inga förkunskaper krävs då träningen alltid anpassas efter varje individ. 

Under 3 timmar får man möjlighet att prova på alla redskapen inom artistisk gymnastik och förhoppningsvis lite trampolin och fasttrack för att kunna utmana sig själv ytterligare.

Ta tillfället till akt och får möjligheten att träna i Stockholms gymnastikhallar tillsammans med erfarna tränare

27 oktober i Mälarhöjdens Gymnastikhall, 12:00 - 15:00
29 oktober i Åkeshovs Gymnastikhall, 14:00 - 17:00

Man kan välja att träna den dag som passar en bäst eller båda dagarna. :)

Bokar plats gör ni här: 

https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={A34EA5C6-E78F-4995-9D1D-D29CA6BC0ADB} 

och tittar under rubriken LÄGER.

Hoppas vi ses!
Utvecklingsläger 10 oktober
2020-10-04 20:00

På lördag den 10 oktober finns det möjlighet att träna extra gymnastik där man får möjlighet att prova på nya saker och utmana sig själv. Träningen sker i Åkeshovshallen. Det är otroligt roligt och spännande att träna i en fullt utrustad gymnastikhall och träningen leds av rutinerade tränare.


Alla är välkomna och inget medlemskap krävs.


Boka plats på en gång via vår  bokningssida här på hemsidan.


VÄLKOMNA ⭐🤸‍♂️🤸🏾‍♀️🤸‍♂️🤸🏻‍♀️🤸🏾‍♂️⭐

Vuxengymnastik i höst kanske?
2020-09-18 18:55
Nu har tredje terminen av vår vuxengymnastik börjat. Alla kan delta oavsett förkunskaper. Träningen anpassas till varje individs nivå och vi lägger fokus på att öka vår styrka och smidighet och prova på alla redskapen inom artistisk gymnastik. Allra viktigast är att ha roligt. 

ONSDAGAR kl. 19:30 - 21:30 i Mälarhöjdens Gymnastikhall
Boka in er via länken:

https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={A34EA5C6-E78F-4995-9D1D-D29CA6BC0ADB}

VÄLKOMNA!
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER