Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics bedriver en kvalitativ träning- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.

 


Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar. 

Alla är välkomna!


                                                                                                                         

KONTAKT:

All Star Kansliet 

info@allstargymnastics.se 


Träna gymnastik till hösten
2019-07-16 16:24
Nu är det dags att boka plats till höstterminen i våra grupper: Kid Stars, Fun Stars, Super Stars och Teen Stars. Ni som varit med i våra grupper under vårterminen har kunnat boka till samma grupp som ni hade under höstterminen. 

Nu har vi öppnat upp alla obokade platser för andra att boka, så det är viktigt att boka in sig så snart som möjligt för att säkra sin plats till hösten.


Obs! Det är viktigt att ni läser igenom hur ni ska göra för att boka steg för steg och att ni är inloggade. Annars fungerar det inte! 

Hoppas ni har en fortsatt bra sommar och att vi ses till hösten! 
Snart dags att boka plats till höstterminen
2019-06-23 23:20

Snart är det dags att boka plats till höstterminen i våra grupper: Kid Stars, Fun Stars, Super Stars och Teen Stars. Ni som varit med i våra grupper under vårterminen har förtur till samma grupp under höstterminen och kommer inom kort få ett mejl med en bokningslänk som gäller 1 juli-14 juli. Därefter öppnar vi upp för nya medlemmar att boka in sig på lediga platser via vår hemsida.

 

Vårt kansli kommer ha sommarstängt veckorna 27-29 samt v.31. Under dessa veckor kan det ta lite extra lång tid innan vi besvarar inkomna mejl.

 

Önskar er alla en härlig sommar
All Star Gymnastics Kansli

Hjälpa All Star Gymnastics varje gång du ska handla på nätet!
2019-06-20 14:10

Nu kan du hjälpa All Star Gymnastics varje gång du ska boka hotell eller handla på nätet. Tänk bara på att alltid gå via Sponsorhuset!


http://www.sponsorhuset.se/allstargymnasticsgf har Sponsorhuset samlat över 500 kända nätbutiker. Varje köp från dessa ger riktiga pengar tillbaka som du och föreningen får dela på!


Exempel på butiker: Hotels.com, Bokus, Lets Deal, CDON, Ellos, Svenska Spel, Booking.com, Byggmax, Lyko, InkClub, LensWay, Mr Jet och Tidningskungen


”Gör köp du ändå tänkt att göra – så tjänar både du och All Star Gymnastics GF pengar!”


Så kommer du igång med Sponsorhuset:
Börja med att bli gratis medlem via denna länk:
http://www.sponsorhuset.se/allstargymnasticsgf/blimedlem


Här kan du också se en film hur man gör ett köp genom Sponsorhuset:
https://www.youtube.com/watch?v=99uPMEnDZiM


Här finns även ett informationsblad där du enkelt kan läsa er till hur du skall komma igång.
TIPS! Se till att aktivera "Handla Smart" på din dator, samt ladda ner appen, då kommer du alltid kunna göra dina köp via Sponsorhuset och i och med det alltid stötta din ASG.


Tack för ditt stöd och glöm inte tipsa dina vänner!

Glöm inte anmäla till All Star Open - styrketävlingen som alla kan vara med i
2019-06-06 17:30

9:e All Star Open genomförs lördag den 15 juni -19 mellan klockan 10.00 och 14:00 i Åkeshovs gymnastikhall

 

Tävlingen där alla kan testa hur stark och smidig man är:

Hur står du dig i styrka mot en gymnast?

Tar du dig in på rekordlistorna?

Gör du nytt personligt rekord i någon gren?

 

Du får:

  • Kvitto på hur terminens träning gått.
  • Startläge inför kommande termin.


Inbjudan med all info om grenar och tävlingsklasser hittar du under fliken dokument eller på vår Facebooksida under "Evenemang". På vår Facebook ligger dessutom rekordnoteringar i samtliga grenar för den som vill sikta högt!

Anmäl till tavling@allstargymnastics.se senast tisdag den 11 juni.
Gutacupen i Visby
2019-06-05 22:07
All Star Gymnastics och Hammarbygymnasterna reste till Gotland och Visby för andra upplagan av Gutacupen. En härlig avslutning på tävlingssäsongen för våra tjejer:
Vilja fick silver på steg 5. På Steg 6 tog Mira guld, Milla silver, Ayli 5:e plats, Leah 6:e plats och Josefin 8:e plats. Steg 7 vann Agnes med HG-kompisarna Molly och Matilda på andra respektive tredje plats och på Steg 8 vann Hammarbys Minna. Till dessa fantastiska mångkampsresultat fick flickorna många fina grenplaceringar också med nya personbästa för flera. Grattis till er alla!
En rolig resa där vi hann umgås en hel del under båtresorna och i fina Visby. Vi hann med att testa olika sorters glass på Glassmagasinet, men då det finns fler än 300 smaker så måste vi planera in några fler resor framöver! :-)
Stort tack till våra tränare Tatjana och Yvonne som coachade alla flickor så bra. <3 Tack till våra domare och vår tillresta supporterklubb som hejade på oss alla. Med andra ord en väldigt lyckad tävlingshelg i Visby som vi gärna är med i nästa år också!

 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER