Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics är en ideell förening utan vinstsyfte som bedriver en kvalitativ träning- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.


Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar samt alla nivåer på tävlingsverksamheten inom artistisk gymnastik. Vi erbjuder också vuxengymnastik.


Alla är välkomna!

HÖSTLOVSTRÄNING
2020-10-13 20:38
Nu kan vi erbjuda alla barn och ungdomar från 6-18 år att träna extra gymnastik under höstlovet. Gäller framförallt de som inte tränar i någon av våra tävlingsgrupper i dagsläget. (Ni kommer få andra tider :) ) 
Annars är alla är välkomna och man behöver inte träna i redan befintlig breddgrupp utan nya gymnaster är välkomna att prova på. Inga förkunskaper krävs då träningen alltid anpassas efter varje individ. 

Under 3 timmar får man möjlighet att prova på alla redskapen inom artistisk gymnastik och förhoppningsvis lite trampolin och fasttrack för att kunna utmana sig själv ytterligare.

Ta tillfället till akt och får möjligheten att träna i Stockholms gymnastikhallar tillsammans med erfarna tränare

27 oktober i Mälarhöjdens Gymnastikhall, 12:00 - 15:00
29 oktober i Åkeshovs Gymnastikhall, 14:00 - 17:00

Man kan välja att träna den dag som passar en bäst eller båda dagarna. :)

Bokar plats gör ni här: 

https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={A34EA5C6-E78F-4995-9D1D-D29CA6BC0ADB} 

och tittar under rubriken LÄGER.

Hoppas vi ses!
Utvecklingsläger 10 oktober
2020-10-04 20:00

På lördag den 10 oktober finns det möjlighet att träna extra gymnastik där man får möjlighet att prova på nya saker och utmana sig själv. Träningen sker i Åkeshovshallen. Det är otroligt roligt och spännande att träna i en fullt utrustad gymnastikhall och träningen leds av rutinerade tränare.


Alla är välkomna och inget medlemskap krävs.


Boka plats på en gång via vår  bokningssida här på hemsidan.


VÄLKOMNA ⭐🤸‍♂️🤸🏾‍♀️🤸‍♂️🤸🏻‍♀️🤸🏾‍♂️⭐

Vuxengymnastik i höst kanske?
2020-09-18 18:55
Nu har tredje terminen av vår vuxengymnastik börjat. Alla kan delta oavsett förkunskaper. Träningen anpassas till varje individs nivå och vi lägger fokus på att öka vår styrka och smidighet och prova på alla redskapen inom artistisk gymnastik. Allra viktigast är att ha roligt. 

ONSDAGAR kl. 19:30 - 21:30 i Mälarhöjdens Gymnastikhall
Boka in er via länken:

https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={A34EA5C6-E78F-4995-9D1D-D29CA6BC0ADB}

VÄLKOMNA!
Inget sommarlovsläger 2020 men har du bokat din plats till hösten?
2020-08-04 12:44
Tyvärr så kommer vi inte kunna anordna något sommarläger denna sommar
Det är oerhört tråkigt att ge er denna informationen men vi har inte kunnat få till det vi hoppats på flera av olika anledningar. 
Vi vill att barn och ungdomar skall få många möjligheter till att få röra på sig och utföra denna underbara sport, men ibland så blir det inte som man vill. 

Vi hoppas däremot på att få till flera Utvecklingsläger tillfällen under höstterminen samt ett Höstlovsläger. Vi kommer självklart titta på Jullovsläger med och vi hoppas på att få kunna anordna en Julavslutning och samt vår egna tävling där alla gymnaster får vara med att tävla oavsett nivå. Allt beror helt på hur läget kring Covid19 utvecklas under kommande månaderna.

Håll utkik för information på hemsidan och våra sociala medier.

Vi önskar er en fortsatt fin sommar och så hoppas vi att vi ses i höst. För du har väl bokat in er på en plats till hösten?
Träna gymnastik till hösten!
2020-07-13 14:12
Nu är det fritt fram för alla att boka en plats i någon av våra grupper till hösten. 

Gå in via fliken ovan som heter DIREKTANMÄLAN. 

Ni ser vår rekommenderade åldersindelning och alla grupper passar alla från nybörjare till de som tränat tidigare. Vi anpassar alltid alla grupper så att alla får möjlighet att utmanas på sin egen nivå.

Som vi tidigare meddelat så jobbar vi på att få till några läger i sommar, men allt är inte helt klart med tider och tränare ännu. Vi kommer maila ut information så fort allt är helt klart. 
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER