Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics bedriver en kvalitativ tränings- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.

 

Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar. Alla är välkomna!


                                                                                                                                      
KONTAKT:
All Star Kansliet 

Kansliet har stängt fredag - söndag. 
Mejl som skickas under dessa dagar besvaras tidigast måndag.
Glöm inte anmäla till All Star Open - styrketävlingen som alla kan vara med i
2019-06-06 17:30

9:e All Star Open genomförs lördag den 15 juni -19 mellan klockan 10.00 och 14:00 i Åkeshovs gymnastikhall

 

Tävlingen där alla kan testa hur stark och smidig man är:

Hur står du dig i styrka mot en gymnast?

Tar du dig in på rekordlistorna?

Gör du nytt personligt rekord i någon gren?

 

Du får:

  • Kvitto på hur terminens träning gått.
  • Startläge inför kommande termin.


Inbjudan med all info om grenar och tävlingsklasser hittar du under fliken dokument eller på vår Facebooksida under "Evenemang". På vår Facebook ligger dessutom rekordnoteringar i samtliga grenar för den som vill sikta högt!

Anmäl till tavling@allstargymnastics.se senast tisdag den 11 juni.
Gutacupen i Visby
2019-06-05 22:07
All Star Gymnastics och Hammarbygymnasterna reste till Gotland och Visby för andra upplagan av Gutacupen. En härlig avslutning på tävlingssäsongen för våra tjejer:
Vilja fick silver på steg 5. På Steg 6 tog Mira guld, Milla silver, Ayli 5:e plats, Leah 6:e plats och Josefin 8:e plats. Steg 7 vann Agnes med HG-kompisarna Molly och Matilda på andra respektive tredje plats och på Steg 8 vann Hammarbys Minna. Till dessa fantastiska mångkampsresultat fick flickorna många fina grenplaceringar också med nya personbästa för flera. Grattis till er alla!
En rolig resa där vi hann umgås en hel del under båtresorna och i fina Visby. Vi hann med att testa olika sorters glass på Glassmagasinet, men då det finns fler än 300 smaker så måste vi planera in några fler resor framöver! :-)
Stort tack till våra tränare Tatjana och Yvonne som coachade alla flickor så bra. <3 Tack till våra domare och vår tillresta supporterklubb som hejade på oss alla. Med andra ord en väldigt lyckad tävlingshelg i Visby som vi gärna är med i nästa år också!

Lyckat läger i Göteborg för "Aspiranterna"
2019-06-05 21:29
Ida, Kristina, Diana och Sofia kvalade till Aspiranterna vid Höstpokalen i november förra året och nu i helgen var det dags för första samlingen. 
Nära ett tjugotal flickor från hela landet drillades av 8 tränare under tre dagar. Temat för lägret var nya övningar under ledstjärnan "Man måste inte kunna för att börja, men man måste börja för att kunna".
Sergej som var All Stars tränare på plats meddelar att alla tränat på väldigt bra. Sammanfattningsvis handlade det om mycket skratt, nya gymnastikvänner, en hel del "pling" för nya övningar, viktig serieträning inför SM, roliga och kreativa kvällsaktiviteter, film, Beachvolleyturnering och såklart besök på Liseberg. 
Glada och nöjda deltagare längtar till nästa träff som ska genomföras i september.
Stort tack till Ewa Kärnman och Ylva Aspenberg för ett roligt läger!

SOMMARLÄGER i Åkeshovs Gymnastikhall
2019-05-24 19:14

Vårterminen är slut sedan någon vecka tillbaka men nu kan vi ge de härliga nyheten att vi kommer anordna två läger under sommaren.


SOMMARLOVSLÄGRET är för flickor och pojkar och kommer ledas av rutinerade utbildade tränare och assisteras av erfarna tävlingsgymnaster. Vi kommer dela upp dagarna med gymnastikträning 9:00-13:00 följt av andra aktiviteter såsom tex bad, lekar, spel och kolla på gymnastik-SM mellan 13:00-15:00.


Båda lägren sker under vecka 26 (24–28 juni) där man kan välja att delta på det läger som är i tre dagar eller det som är två dagar. Man kan självklart välja att vara med på båda och delta alla dagar. Önskar man alla fem dagar erbjuder vi 200: - rabatt.


Boka in er redan nu och det gör nu genom att klicka HÄR och välj sedan Läger

VI SES I SOMMAR!

Utvecklingsläger 6 juni
2019-05-24 10:22

All Star Gymnastics bjuder nu in till årets tredje Utvecklingsläger i Åkeshovs gymnastikhall, torsdagen den 6 juni. Ett nytt sätt att fira Sveriges Nationaldag på.  


UL är ett Utvecklingsläger där klubbens främsta tränare hjälper alla gymnaster komma vidare med övningar på redskapen samt med styrka och smidighet anpassat för varje individ. 
Denna gång vänder vi oss till de nyaste gymnasterna: de som kanske inte tävlat ännu till de som är på Steg 1-4. Alla mellan mellan 6-18 år är välkomna denna dag. 


Anmäl er genom att klicka HÄR och välj sedan Läger


Varmt välkomna till en rolig träningsdag med oss!

 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER