VÅRA SPONSORER
 
 
 
Välkommen till All Star Gymnastics

Vår förening startade 2014 med 16 gymnaster. Idag är vi över 500 medlemmar. I vår förening är glädjen det viktigaste, både om man tränar för att det är kul att röra sig någon gång i veckan - eller vill nå elitnivå som vår svenska mästarinna Marcela Torres. Gymnastens egen vilja och målsättning är avgörande och i vår förening är man en stjärna oavsett nivå och inriktning. 

Hos oss finns Bamsegympa och lekfull motorisk träning för de yngsta, kvinnlig artistisk gymnastik på olika nivåer (i vår Teen Stars-grupp kan man börja även om man aldrig tränat förr) och från september 2016 även Parkour och Tricking. Hur mycket och hur ofta man tränar avgör gymnasten själv. 

Vill du bli en av våra stjärnor? Välkommen till oss! 
Kontakta vårt kansli på info@allstargymnastics.se eller gör en intresseanmälan här på hemsidan.

KONTAKT:
All Star Kansliet 
072-178 47 02 (Telefontid 10:00-14:00 måndag - onsdag)

Välkommen på Påsklovsläger
2017-03-27 15:42
SUGEN PÅ GYMNASTIK? 
Då skulle vårt påsklovsläger vara ett bra tillfälle. Inga förkunskaper krävs, bara glädje till att röra på sig och ha kul.
Ännu ett framgångsrikt år - och ny styrelse
2017-03-15 14:19
Första fotot: Georgi Bikoev, Lizette Wahlberg, Susanne Dannstedt, Sara Rumbutis, Peter Norman Sittande: Maria Lustin & Elin W Engarås. Vår avgående och nya ordförande Sofie och Susanne på andra fotot

Vid All Star Gymnastics föreningsstämma igår kunde styrelsen redogöra för ännu ett framgångsrikt och händelsespäckat år med fortsatt tillväxt, många lyckade evenemang, en offensiv budget i balans och dessutom en rad tävlingsframgångar på alla tänkbara nivåer. Ett stabilt kapital att vidareutveckla för föreningens nyvalda ordförande Susanne Dannstedt, som valdes av ett enhälligt årsmöte, tillsammans med övriga i styrelsen. Den nya styrelsen kommer presenteras närmare inom kort.


Föreningens avgående ordförande Sofie Fischer väljer efter tre år i styrelsen att engagera sig på andra sätt och blir b la sammankallande i valberedningen. Föreningen riktar ett varmt tack till Sofie för hennes stora insatser för All Star Gymnastics och hennes goda ledarskap under föreningens viktiga första år.  

 

Stort tack även till styrelseledamöterna Erik Lindberg, Jens Ulander och Birgitta Rittner som avtackades med blommor.


Den nya styrelsen består av följande ledamöter:

- Susanne Dannstedt, ordförande

- Peter Norman, sekreterare

- Maria Lustin, kassör

- Sara Rumbutis

- Lizette Wahlberg

- Georgi Bikoev

- Martina Lous-Christensen (suppelant)


Till revisor valdes Staffan Önne.

 

Så här summerar Sofie Fischer verksamhetsåret 2016 i verksamhetsberättelsen (läs gärna hela verksamhetsberättelsen via länken här: Verksamhetsberättelse 2016.pdf »)

 

All Star har funnits i 3 år och har drygt 600 medlemmar, den offensiva verksamhetsplanen som beslutades på förra årsmötet har genomförts på de allra flesta punkter. När All Star startade var ett av våra viktigaste mål att kunna erbjuda fler möjligheten till kvalitativ träning, på olika nivåer. Vi har fått många tonåringar att börja med gymnastik, något jag som ordförande är extra stolt över. Ett annat viktigt mål har varit att erbjuda ett tränings- och tävlingsupplägg där det får ta tid att nå toppen för elitsatsande gymnaster. Vår dubbla SM-mästarinna och EM-gymnast Marcela Torres visar att det är möjligt. Gymnasternas bästa går före tidiga resultat, det är en viktig del av den värdegrund vår förening står stadigt på, både nu och i framtiden.

 

Hallen i Vinsta - kallad House of Stars - är ett spännande samarbetsprojekt med andra föreningar och verksamheter och en satsning för föreningens framtid. Tack vare detta projekt har vi kunnat erbjuda mer träning och bredda verksamheten och har sedan i höstas även Parkour och Tricking. Visionen på lång sikt är en välutrustad AG-hall, men det förutsätter förstås inte bara en framgångsrik och egen verksamhet utan även stöd och bidrag från kommun och andra.

 

Det är svårt att välja höjdpunkter från verksamhetsåret 2016 - det finns så många - men jag väljer att lyfta fram fyra:

•   Det första vår egen tävling All Star Trophy då vår förening hade tävlande på alla steg, allt från de som tävlade för första gången 

    på steg 1, upp till dem som tränat länge och nått steg 10, vi hade tävlande i rikspokalen samt CoP. Det visar att vi verkligen lever   

   upp till att erbjuda kvinnlig AG till alla nivåer

•   Det andra ögonblicket blir SM i Halmstad, vi vann alla klasser i KvAG, guld USM, JSM och SM för seniorer, fantastiskt bra.

•   Det tredje blir vår Våravslutning där temat detta OS-år förstås var just OS. Jag var så imponerad av våra tränare som ordnat en så 

    fin uppvisning, som avslutades med att alla tränare och gymnaster på golvet gymnastiserade och dansande till vår egen 

   specialskrivna låt ”Kom ut som en stjärna”!

•   Det fjärde stora ögonblicket blir Marcela Torres fina prestation då hon som enda svenska kvinnliga gymnast representerade Sverige i 

    EM 2016.

 

Vi har inte heller saknat utmaningar under detta verksamhetsår. Där har vår starka värdegrund hjälpt oss att navigera rätt – när det nu blivit dags för mig att lämna över ordförandeskapet ser jag det som ett av föreningens viktigaste kapital att vårda. Ett stort tack till alla ledare, styrelse, föräldrar och medlemmar som gjort stora insatser, alltid med föreningens bästa för ögonen. Ni är föreningens själ och ryggrad och jag hoppas att fler vill bidra med sin tid och engagemang och göra insatser i föreningen. Välkommen att vara delaktig - alla krafter behövs, och det ökar gemenskapen och trivseln i vår fina förening.

 

Nu är det dags för mig att lämna styrelsen och ordförandeskapet, men jag kommer att fortsätta engagera mig som stödmedlem och hugga in där det behövs. Jag önskar föreningen fortsatt framgång och vill tacka er alla för gott samarbete, mycket gymnastikglädje, energi och framtidstro.

 

All Star Gymnastics – en förening i ständig förändring – nu tar vi nästa steg!


Våra kommande läger
2017-03-14 15:51
Vi har i nuläget kunnat planera in några av våra kommande läger. Här nedan ser ni vilka som ligger här närmst. Vi jobbar även på att få till något Parkourläger samt mer sommarträning för Teen Stars i Åkeshov, men dessa får vi återkomma med. 

Som vanligt så behövs det inga förkunskaper till dessa läger utan vi välkomnar alla!

Missa nu inte dessa tillfällen. Save the dates och boka in så snart ni kan då det bara finns ett visst antal platser till varje läger. Anmälan och betalning sker direkt via vår DIREKTANMÄLAN till vänster på här på hemsidan och vi kommer lägga upp alla läger allt eftersom.

HOPPAS VI SES!
AG-läger i Eskilstuna under sportlovet
2017-03-13 11:25
Det var full aktivitet under sportlovslägret. Under fyra dagar så anordnades det ett träningsläger i Eskilstuna för våra gymnaster som tränar och tävlar från steg 4 och uppåt. Dagarna var fulla med träning samt andra roliga aktiviteter. Lägret var uppskattat av alla gymnaster som kom hem nöjda, glada och lite trötta. Tränarna som deltog denna gången var Sergej, Vitaly och Oksana. 
Vi vill passa på att tacka de föräldrar som ställde upp på olika sätt så att detta läger kunde utföras.
Sportlovslägret blev mycket lyckat även denna gång!
2017-03-08 13:45
Massa gymnastik, mycket lek och även en rolig tävling
Förra veckan hade vi ett tre-dagars Sportlovsläger där ett 20-tal gymnaster hölls aktiva från morgon till eftermiddag. Lägret innehöll en massa gymnastik, mycket lek, promenader samt lite pyssel. Alla barnen övade på grunder och övningar de kunnat sen tidigare. Det roligaste av allt var att alla barnen provade på helt nya övningar och lärde sig nya saker. Så otroligt roligt att se glädjen hos barnen när detta sker.
     Vi har under de senaste lägren ordnat med en tävling och då det har varit ett mycket populärt inslag så anordnade vi med det även denna gång. Tävlingen har inspiration av vårt egna styrketävling All Star Open och bygger på olika övningar som att hopp långt, springa snabbt, sitta i pik, handstående etc och vi har då valt 5 grenar som barnen fått tävla. Alla fick medalj och vinnaren i varje grupp fick en pokal och det var uppskattat. 
     På våra läger så krävs det inte att man är medlem i föreningen eller har förkunskaper och på detta läger hade vi fem helt nya barn och det var extra kul. Så alla är välkomna. 
     Snart är det dags för nästa läger som kommer ske vid påsk. Så boka in måndag - onsdag, vecka 15 redan nu. Mer info kommer om detta inom kort.