Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics är en ideell förening utan vinstsyfte som bedriver en kvalitativ träning- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.


Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar samt alla nivåer på tävlingsverksamheten inom artistisk gymnastik. Vi erbjuder också vuxengymnastik.


Alla är välkomna!

Information om vårterminen
2021-01-13 15:20

Som ni känner till så har Stockholms stad stängt ner sina anläggningar för idrottsverksamhet till och med den 24 januari på grund av Covid-19. Vi håller nu tummarna och hoppas på att Folkhälsomyndigheten och regeringen därefter lättar på restriktionerna vad gäller barn- och ungdomsidrotten.

 

Vi planerar därför i nuläget att starta upp vårterminen för våra barn- och ungdomsgrupper vecka 5. Det blir 12 träningstillfällen med uppehåll för sportlov och påsklov.

 

När vi får besked om hur det blir med restriktionerna från 25 januari och framåt återkommer vi med information om vi behöver flytta fram terminsstarten och dess 12 träningstillfällen.

 

Vi hoppas så klart på att kunna dra igång träningsverksamheten vecka 5.

 

All Star Gymnastics

2020-12-24 09:51
Vi önskar er alla en God Jul och Gott nytt år. 

Vi hoppas innerligt att 2021 ska bli ett år med mycket rolig träning och flera spännande tävlingar med många deltagare och mycket publik. 


Men tills vi är där får vi alla göra det bästa av situationen och göra vad vi kan. Vi håller tummarna att all träning skall vara i full gång tills terminsstart i februari.


Tills dess - Ta hand om er, håll avstånd och träna hemma och ute i den mån det går. Snart ska väl allt vara som vanligt igen.


Hälsningar Styrelsen 

Inställda träningar
2020-12-20 11:00

Stockholm stad har beslutat att stänga ner samtliga sina idrottshallar fram till i första hand den 24 januari, med anledning av regeringens nya skarpare restriktioner i försök att minska smittspridningen av Covid-19.


Det innebär förutom att all jullovsträning är inställd även att vi inte kommer kunna bedriva ordinarie verksamhet i Stockholms stads anläggningar under januari. 


Vår barn- och ungdomsverksamhet är planerad att starta upp i februari, då vi hoppas att organiserad träning är tillåten igen. 


Styrelsen för All Star Gymnastics

Jullovsträning inställd
2020-12-18 14:12
Vi följer de råd som FHM gått ut med att man endast ska träffa de man umgås med vardagligen och kan därför inte bjuda in till jullovsträning för våra barn och breddgrupper.. Vi är ledsna att inte kunna ses och träna som vi ville men vi ser fram emot nya tillfällen! 
Nytt bokningssystem ”Kansliservice”
2020-12-16 17:00

Vår förening kommer uppgradera till ”Kansliservice” – ett automatiserat och digitalt förenings-/bokningssystem, som ett led i föreningens digitalisering. För dig som medlem innebär det att du kan välja mellan tre betalningsmetoder för en bättre upplevelse och smidigare betalning. En administrationsavgift mellan 9-59 kronor per betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnaderna till vår betalpartner Billmate.


Med Kansliservice får du som medlem tillgång till medlemsappen ”SportAdmin MedlemsApp”, som finns att ladda ner från AppStore eller Google Play. I medlemsappen ser du ditt/dina barns aktiviteter, kallelser, utskick, medlemskort med mera.


Övergången till Kansliservice innebär också en minskad manuell administration för oss som ideell förening och kommer frigöra många arbetstimmar för vår kanslist och vår kassör. Det gör att vi istället kan lägga mer tid på det vi verkligen vill – att utveckla vår förening.


Det är administrationsavgiften som gör ovanstående möjligt och pengarna går indirekt tillbaka till All Star Gymnastics och vår verksamhet.


Styrelsen för All Star Gymnastics

 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER