Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics bedriver en kvalitativ tränings- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas.


Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.

 

Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar. Alla är välkomna!


Kolla in i länken nedan om ni hittar en plats som passar just er och boka innan den bokas av någon annan.

Bokar gör ni genom att klicka HÄRKONTAKT:
All Star Kansliet 
072-178 47 02 (Telefontid 13:30-15:00 måndag - torsdag)

Kansliet har stängt fredag - söndag. 
Mejl som skickas under dessa dagar besvaras tidigast måndag.


Tävlingssäsongen har startat!
2018-10-22 10:40
Gymnaster och tränare på steg 2, 3, 4, 5, 6, 8 Junior och Senior
Vi har hunnit dra igång tävlingssäsongen i Eskilstuna förra helgen med Mini Stars, Bright Stars och Supreme Stars.

I Mini Stars hade vi 7 flickor till start på förmiddagen och alla körde mycket bra! I Tvåan blev Molly 1:a, Emmi 2:a, Cloe 3:a samt Freja och Evelyn 4:a. I Trean kom Iris på 2:a plats och i Fyran kom Mia på 4:e plats.

På eftermiddagen hade vi 22 flickor som tävlade.
Mångkampsmedaljer delades ut till Diana som vann Åttan,  Milla och Jaroslava tog silver i Femman och Sexan, och Amanda fick bronsmedaljen i Sexan.
I Juniorklassen fick Kristina silver före Ida som tog brons och Sofia som blev fyra. I seniorklassens VM-test kom Marcela tvåa med 47,6 poäng. 

I grentävlingarna tog All Star hem ytterligare 26 grenmedaljer via Amanda, Ayli, Ida, Jaroslava, Johanna, Kristina, Leah, Milla, Mira och Sofia.
Förutom medaljregnet så gjorde många flickor en första start på nytt steg så säsongen har mer att erbjuda!
Bra jobbat alla gymnaster, tränare och domare! 

Vi önskar nu Marcela, Jonna och Jessica stort lycka till inför VM som drar igång i Doha, Qatar i slutet på veckan!


Kärt återseende och ett unikt samarbete
2018-10-08 22:44
Gymnaster, tränare och styrelserepresentanter från All Star och Hammarbygymnasterna gläds åt det inledda samarbetet

Vi har två roliga nyheter vi vill förmedla;

För det första hälsar vi Tatjana Berghwall varmt välkommen tillbaka till oss. Tatjana som är en av Sveriges bästa tränare i kvinnlig artistisk gymnastik har, efter ett par år i annan verksamhet, valt att komma tillbaka som tränare hos oss vilket vi är väldigt glada och stolta över. Med Tatjana och hennes kunskaper kommer vi tillsammans med våra andra AG-tränare få ett starkare tränarteam.

Då vi är en förening som gärna samarbetar med andra föreningar har vi nu tillsammans med Hammarbygymnasterna startat ett unikt samarbete som innebär ett dagligt utbyte mellan tränare och gymnaster på AG-sidan i Åkeshovshallen.

All Star Gymnastics

Marcela på Världscup i Ungern
2018-09-24 18:09
Jonna Adlerteg och Marcela Torres
Marcela Torres är nyss hemkommen från World Challenge Cup i Szombathely i Ungern.

Det blev en intensiv helg där Marcela tävlade kvaltävling i först redskapet barr och sedan fristående följt av bom sent på tävlingsdagen. Med bara tiondelars marginal så missade Marcela finalplats i alla redskap, men var glad ändå: Jag gjorde bra framträdanden med bara små misstag så jag är nöjd. Det är så små marginaler i vår sport. Med ett perfekt utförande hade jag kunnat nå final och det finns alltid små saker att fila på inför nästa tävling. Med tanke på att jag inte kan träna så mycket som jag önskar så har det gått väldigt bra och detta är första tävlingen sedan SM i juli.

I barr tog Marcela 16:e plats med poängen 11,60 i bom 13:e plats med 11,40 och i fristående blev det en 17:e plats med 11,25. Att inte Marcela deltog i fjärde redskapet hopp beror på att man måste tävla med två olika hopp för att ta sig till en grenfinal och tiden har inte räckt för Marcela att komma igång med sitt andrahopp. 

För vår andra svenska som var med i tävlingen - Jonna Adlerteg, blev det bara två framträdanden under helgen, men inte vilka som helst. Jonna vann kvaltävlingen i barr och höll sedan för favorittrycket och vann även grenfinalen på ett övertygande sätt. Jonna var stor favorit i redskapet sedan hon i början av augusti tog hem silvermedaljen i barr vid Europamästerskapen i Glasgow. Stort grattis Jonna till denna världscupseger och lycka till nästa helg i Paris!

Länk till Marcelas bomserie:

/https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=CPBNPpHiCEM
HÖSTTERMINEN 2018 närmar sig och här är datum att hålla kolla på!
2018-06-30 22:42

BEFINTLIGA MEDLEMMAR

1 juli – 15 juli: Kan man enbart boka samma grupp som man tränat i under våren.

16 juli – 31 juli: Kan man boka in sig på valfri grupp där det finns platser kvar.

 

Du som tränat två dagar i veckan eller mer måste kontakta kansliet för at ta del av din mängdrabatt. Mejla kansliet på info@allstargymanstics.se så hjälper vi dig.

 

NYA MEDLEMMAR

1 augusti: Bokningen öppnar för alla nya medlemmar att boka in sig på alla våra lediga platser.


Har ni frågor maila info@allstargymnastics.se

 

Bokar gör du genom att klicka HÄR

Challenge Cup - uttagning till Nordiska Mästerskapen
2018-05-24 18:06
Bella, Marcela, Kristina, Ida och Julia
Söndagens rikstävling med internationella krav blev lyckosam för All Stars gymnaster. För några av flickorna var tävlingen säsongspremiär med lite extra tävlingsnerver att hålla under schack. Förutom ett viktigt kvitto på att terminens serieträning börjar ta form så var tävlingen dessutom en uttagning till Nordiska Mästerskapen som genomförs för juniorer och seniorer sista helgen i juni.

På juniorsidan hade vi Ida, Kristina och nyförvärvet Izabella med. Ida tävlade med en del nya övningar och landade på en tionde plats med 40,50 poäng - tangering av förra årets JSM-resultat. 
På åttonde plats placerade sig Kristina med 41,05 poäng och nytt personbästa på riksplanet. På tredje plats fick vi in Izabella med 44,75 poäng. Samtliga av våra juniorer hade var sitt fall i bom så det finns lite kvar att putsa på inför sommarens Junior SM.

Julia gjorde comeback efter två års frånvaro från tävlingsgolvet. Efter senaste axeloperationen har det bara blivit bom och fristående på programmet och det gick utmärkt för Julia som fick ihop 24,05 poäng i seniorklassen. Marcela ångade på som vanligt och körde för fullt med många nya svårigheter. Tyvärr blev det en del missar på favoritredskapet bom, så poängen landade på för Marcela låga 46,60 poäng, men trots det räckte resultatet till en tredje plats i mångkampen.

Glädjande besked nådde föreningen idag:
Marcela och Izabella är uttagna att representera Sverige vid Nordiska Mästerskapen i Danmark 29 juni- 1 juli.
Stort grattis! <3
 
VÅRA SPONSORER