Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics bedriver en kvalitativ träning- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.


Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar samt alla nivåer på tävlingsverksamheten.

Alla är välkomna!


HÖSTTERMINEN 2020 börjar v 36. Vilken tid och plats ditt barn skall träna framgår i rubriken på den grupp ni bokat. Våra hallar finner ni HÄR

Ett välkomstmail med lite mer information kommer mailas ut från ansvarig tränare en vecka innan träningstillfället.                                                                                                                          

KONTAKT:

All Star Kansliet 

info@allstargymnastics.se 

Kansliet är bemannat Måndag - Torsdag, 13:00-16:00 och mail besvaras så snart vi hinner med.


Vuxengymnastik i höst kanske?
2020-09-18 18:55
Nu har tredje terminen av vår vuxengymnastik börjat. Alla kan delta oavsett förkunskaper. Träningen anpassas till varje individs nivå och vi lägger fokus på att öka vår styrka och smidighet och prova på alla redskapen inom artistisk gymnastik. Allra viktigast är att ha roligt. 

ONSDAGAR kl. 19:30 - 21:30 i Mälarhöjdens Gymnastikhall
Boka in er via länken:

https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={A34EA5C6-E78F-4995-9D1D-D29CA6BC0ADB}

VÄLKOMNA!
Inget sommarlovsläger 2020 men har du bokat din plats till hösten?
2020-08-04 12:44
Tyvärr så kommer vi inte kunna anordna något sommarläger denna sommar
Det är oerhört tråkigt att ge er denna informationen men vi har inte kunnat få till det vi hoppats på flera av olika anledningar. 
Vi vill att barn och ungdomar skall få många möjligheter till att få röra på sig och utföra denna underbara sport, men ibland så blir det inte som man vill. 

Vi hoppas däremot på att få till flera Utvecklingsläger tillfällen under höstterminen samt ett Höstlovsläger. Vi kommer självklart titta på Jullovsläger med och vi hoppas på att få kunna anordna en Julavslutning och samt vår egna tävling där alla gymnaster får vara med att tävla oavsett nivå. Allt beror helt på hur läget kring Covid19 utvecklas under kommande månaderna.

Håll utkik för information på hemsidan och våra sociala medier.

Vi önskar er en fortsatt fin sommar och så hoppas vi att vi ses i höst. För du har väl bokat in er på en plats till hösten?
Träna gymnastik till hösten!
2020-07-13 14:12
Nu är det fritt fram för alla att boka en plats i någon av våra grupper till hösten. 

Gå in via fliken ovan som heter DIREKTANMÄLAN. 

Ni ser vår rekommenderade åldersindelning och alla grupper passar alla från nybörjare till de som tränat tidigare. Vi anpassar alltid alla grupper så att alla får möjlighet att utmanas på sin egen nivå.

Som vi tidigare meddelat så jobbar vi på att få till några läger i sommar, men allt är inte helt klart med tider och tränare ännu. Vi kommer maila ut information så fort allt är helt klart. 
Bokningen öppnad till Höstterminen 2020
2020-06-08 12:04
Nu kan man boka sin platser till hösten och som vanligt så släpper vi platserna till de som träna med oss under föregående termin. Man kan bara boka samma grupp som då tränade i. Önskar man byta eller träna i för grupper så får man vänta tills vi släpper alla obokade platser senare i juli. BOKA DIN PLATS HÄR

Förtydligande - Detta gäller bara våra Barn- och Ungdomsgrupper. Våra tävlingsgrupper såsom Mini Stars, Top Stars Bright Stars etc sker separat via kansliet längre fram senare i slutet av sommaren gällande hösten.

OBS! Viktigt är att man kan endast boka in sig på den grupp man tidigare tränat, önskar man ändra något så kontaktar man Kansliet på info@allstargymnastics.se och så får man hoppas på att det kommer finnas plats i annan grupp. Man måste också vara noggrann med att logga in för att kunna boka. Man ser inte sin grupp förrän man är inloggad.

Under v. 28 släpper meddelar vi alla som står på Intresseanmälningslistan att gå in och boka en plats som passar, så vill ni ha en påminnelse på mail kring detta så rekommenderar vi er att anmäla er HÄR

Sen v. 29 så släpper vi alla obokade platser till alla. Så se till att ha er plats bokad så snart som möjligt. 

HOPPAS VI SES TILL HÖSTEN!

Sen så kan vi meddela att håller på att planera in ett sommarläger i juli, men allt är inte helt klart med tider och tränare ännu. Vi kommer förhoppningsvis även kunna erbjuda ett läger för pojkar. Detta är något vi planerar med. Så alla som vill ska förhoppningsvis hitta ett sommarläger som passar just just den oavsett kön.  Gör intresseanmälan även här så får man information när allt är helt färdigplanerat. 

Alla är hjärtligt välkomna - hoppas vi ses i sommar.
Nu är det dags för våra populära Utvecklingsläger igen
2020-05-10 14:45

Denna gången kommer vi vara i Stockholms nya gymnastikhall – Mälarhöjdens Gymnastikhall. 


Under ledning av tränare och gymnaster, som själva deltagit i SM, Internationella tävlingar och VM, kommer de hjälpa alla gymnaster komma vidare med övningar på redskapen samt styrka och smidighet anpassat för varje individ. Vi jobbar med ett kryssprogram som är uppbyggt att man får kryssa av de övningar man klarar. Steg för steg så klarar man mer och mer avancerade övningar. 


Även denna gång vänder vi oss till de nyaste gymnasterna: de som kanske inte tävlat ännu till de som är på Steg 1-4. Alla barn oavsett kön, mellan 6-18 år är välkomna!

 

Anmäl er genom att klicka HÄR och välj sedan Läger

 

Varmt välkomna till en rolig träningsdag med oss!

 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER