Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics bedriver en kvalitativ tränings- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas.


Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.

 

Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar. Alla är välkomna!


Kolla in i länken nedan om ni hittar en plats som passar just er och boka innan den bokas av någon annan.

Bokar gör ni genom att klicka HÄRKONTAKT:
All Star Kansliet 
072-178 47 02 (Telefontid 13:00-16:00 måndag - torsdag)
All Star Trophy och Vårpokalen 28-29 april
2018-03-23 13:15

Helgen den 28-29 april arrangerar All Star Gymnastics två stora tävlingar, vår egen tävling All Star Trophy och rikstävlingen Vårpokalen som är ett samarrangemang med Svenska Gymnastikförbundet.


Länk till inbjudan:

180428--29 Inbjudan AST i Akeshov, Stockholm.pdf »


Vi hälsar alla varmt välkomna!

Tillbakablick och fullt fokus framåt – rapport från årsmötet
2018-03-23 13:00
Den nya styrelsen som valdes på årsmötet

På All Star Gymnastics årsmöte den 21 mars redogjorde styrelsen för det gångna året.


Det har varit ett roligt gymnastikår. Alla våra gymnaster, både i breddgrupperna och i tävlingsgrupperna, har haft en enormt fin utveckling och de som tävlade under det gångna året gjorde det framgångsrikt med många fina prestationer och bra resultat. Våra tränare/ledare har med stort engagemang coachat gymnasterna att göra framsteg.


Föreningen genomförde många lyckade arrangemang. Årets två uppvisningar vid terminsavsluten som drog mycket publik. De tävlingar vi arrangerade fick vi mycket beröm för från andra håll. Styrelsen riktade ett stort tack till de föräldrar som ställt upp som funktionärer och konstaterade samtidigt att vi behöver vara fler som hjälper till vid föreningens arrangemang.


2017 har också varit ett år med en del svåra beslut att fatta. Bland annat att lämna House of Stars i Vinsta när vi fick beskedet att vi som ideell förening inte skulle få det stöd som behövs från staden för att satsningen skulle bära sig ekonomisk.


Valberedningen informerade årsmötet om att nuvarande ordförande, sekreterare och revisor avböjt omval samt presenterade sitt förslag på ny styrelse och revisor. Årsmötet valde enhälligt Marie Rönningen till ny ordförande samt Isabel Adrian och Sandra Nyman till nya styrelseledamöter. Till ny revisor valdes Roberto Chaer.


Avslutningsvis avtackades föreningens avgående ordförande Susanne Dannstedt och sekreterare Peter Norman med varsin liten matnyttig present.


Styrelsen för 2018 består av följande ledamöter:

- Marie Rönningen, ordförande (nyval)

- Lizette Wahlberg, sekreterare

- Maria Lustin, kassör

- Sara Rumbutis

- Isabel Adrian (nyval)

- Georgi Bikoev

- Martina Lous-Christensen

- Sandra Nyman, suppleant (nyval)

 

Den nya styrelsen kommer nu att fokusera på arbetet med att vidareutveckla föreningen så att tillväxt sker i lagom takt för att på sikt få till en stabil ekonomi. En utmaning i sig då de bidrag föreningen kan söka har minskat vilket medför att föreningen delvis måste hitta andra intäktskällor för att täcka upp verksamhetens kostnader. Har ni idéer och förslag emottages det tacksamt, så tveka inte att kontakta någon i styrelsen.

Välkommen till vårterminen 2018
2018-01-30 09:53

Nu har vårterminen 2018 äntligen startat och alla våra barn- och ungdomsgrupper har kommit i gång med träningarna. Vi ser fram emot en rolig termin med mycket gymnastik, glädje och gemenskap.

 

Det finns fortfarande lediga platser i en del av våra grupper – bokas via hemsidan längst upp till vänster. Sprid gärna vidare till vänner och bekanta som har gymnastiksugna barn.Nya Åkeshov invigs 20 januari -18
2018-01-16 22:44

Äntligen är Åkeshov ombyggt och klart! 🛠️

All Star Gymnastics är med och inviger nya ÅKESHOV 💦

Lördag 20 januari kl 10:00 - 14:00


Kom förbi och titta!

Vi bjuder på flera gymnastikuppvisningar 🤸‍♂️av föreningens tävlingsgrupper och Prova-På-Gymnastik för alla som vill. 

Fikaförsäljning ☕🍩 är igång hela dagen och det finns kanslipersonal på plats som kan ta emot nyanmälningar av såväl gymnaster som ledare som vill träna med oss i vår!


Hoppas vi ses!

Välkomna!

Glittrig JULAVSLUTNING på terminen
2017-12-11 23:15
Terminens höjdpunkt är verkligen när föreningens alla grupper har uppvisning och tillsammans visar upp vad man lärt sig under de senaste månaderna. Glädje och gemenskap!
Från våra yngsta som visade upp sig på hopp, lågbom och matta till våra mest rutinerade tävlingsgymnaster som virvlade runt och gjorde akrobatiska övningar med fart och fläkt på alla redskap. 
Publiken inbjöds till ett roligt pass Bamsegympa av föreningens pigga rosa kanin, och tomten kunde inte hålla sig från att besöka oss även denna julavslutning.

Föreningen vill rikta ett STORT TACK till alla fantastiska tränare och ledare som hållit i terminens träningar runt om i stan. Ni är guld värda! 

Vi ses nästa termin igen!

 
VÅRA SPONSORER