Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics bedriver en kvalitativ träning- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.

 


Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar. 

Alla är välkomna!


                                                                                                                         

KONTAKT:

All Star Kansliet 

info@allstargymnastics.se 


Utvecklingsgruppen, nationell träningsgrupp för gymnaster och ledare
2019-09-01 23:52
Förra helgen deltog 12 gymnaster och ledare från oss i den nationella satsningen Utvecklingsgruppen. 

Under två dagar tränade 45 gymnaster och tränare från 11 föreningar i Sverige tillsammans under ledning av sex redskapsexperter från All Star, Hammarbygymnasterna och SOL-flickorna. 💗❤️💛


Det var ett givande träningsläger för oss alla och vi ser fram emot att träffas om ett par månader igen på annan plats i landet! ⭐️
(G)old Stars – vårt senaste tillskott bland alla våra grupper
2019-08-29 21:30


Vår vuxengrupp finns nu för alla vuxna som vill prova på och träna gymnastik oavsett förkunskaper. Vi har valt att starta denna gruppen då stort intresse för gymnastik finns bland vuxna.(G)old Stars träningsfokus ligger på grundövningar i gymnastik samt smidighet och styrka. Vi provar på gymnastikens alla redskap, med den artistiska gymnastiken som grund. Det innebär mycket funktionell styrka med kroppsvikt, och träning av bl.a. balans, koordination, spänst och explosivitet. Vi använder oss av samma träningsupplägg som vi använder för våra tävlingsgymnaster, där vi anpassar träningen på varje individs nivå och mål med träningen. Alla övningar går att anpassa för att möta just dina behov och det viktigaste är att vi ska ha roligt!Vi kommer hålla träningen i Stockholms nya gymnastikhall i Mälarhöjden.


Klicka HÄR för att boka din plats. 


HOPPAS VI SES! 

Träna gymnastik till hösten
2019-07-16 16:24
Nu är det dags att boka plats till höstterminen i våra grupper: Kid Stars, Fun Stars, Super Stars och Teen Stars. Ni som varit med i våra grupper under vårterminen har kunnat boka till samma grupp som ni hade under höstterminen. 

Nu har vi öppnat upp alla obokade platser för andra att boka, så det är viktigt att boka in sig så snart som möjligt för att säkra sin plats till hösten.


Obs! Det är viktigt att ni läser igenom hur ni ska göra för att boka steg för steg och att ni är inloggade. Annars fungerar det inte! 

Hoppas ni har en fortsatt bra sommar och att vi ses till hösten! 
Snart dags att boka plats till höstterminen
2019-06-23 23:20

Snart är det dags att boka plats till höstterminen i våra grupper: Kid Stars, Fun Stars, Super Stars och Teen Stars. Ni som varit med i våra grupper under vårterminen har förtur till samma grupp under höstterminen och kommer inom kort få ett mejl med en bokningslänk som gäller 1 juli-14 juli. Därefter öppnar vi upp för nya medlemmar att boka in sig på lediga platser via vår hemsida.

 

Vårt kansli kommer ha sommarstängt veckorna 27-29 samt v.31. Under dessa veckor kan det ta lite extra lång tid innan vi besvarar inkomna mejl.

 

Önskar er alla en härlig sommar
All Star Gymnastics Kansli

Hjälpa All Star Gymnastics varje gång du ska handla på nätet!
2019-06-20 14:10

Nu kan du hjälpa All Star Gymnastics varje gång du ska boka hotell eller handla på nätet. Tänk bara på att alltid gå via Sponsorhuset!


http://www.sponsorhuset.se/allstargymnasticsgf har Sponsorhuset samlat över 500 kända nätbutiker. Varje köp från dessa ger riktiga pengar tillbaka som du och föreningen får dela på!


Exempel på butiker: Hotels.com, Bokus, Lets Deal, CDON, Ellos, Svenska Spel, Booking.com, Byggmax, Lyko, InkClub, LensWay, Mr Jet och Tidningskungen


”Gör köp du ändå tänkt att göra – så tjänar både du och All Star Gymnastics GF pengar!”


Så kommer du igång med Sponsorhuset:
Börja med att bli gratis medlem via denna länk:
http://www.sponsorhuset.se/allstargymnasticsgf/blimedlem


Här kan du också se en film hur man gör ett köp genom Sponsorhuset:
https://www.youtube.com/watch?v=99uPMEnDZiM


Här finns även ett informationsblad där du enkelt kan läsa er till hur du skall komma igång.
TIPS! Se till att aktivera "Handla Smart" på din dator, samt ladda ner appen, då kommer du alltid kunna göra dina köp via Sponsorhuset och i och med det alltid stötta din ASG.


Tack för ditt stöd och glöm inte tipsa dina vänner!

 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER