SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics är en ideell förening utan vinstsyfte som bedriver en kvalitativ träning- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.


Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar samt alla nivåer på tävlingsverksamheten inom artistisk gymnastik. Vi erbjuder också vuxengymnastik.


Alla är välkomna!

GLAD PÅSK
2021-04-01 20:17

Våren är på ingång och lite mer än halva vårterminen har gått... helt otroligt men som en säger "Tiden går fort när man har roligt" Det är så kul att vi kan hålla vår verksamhet igång även denna underliga vår. Barnen och ungdomarna måste få röra på sig och utöva det de tycker är kul.

 

Hade det varit ett vanligt år så hade vi erbjudit alla våra gymnaster möjlighet till påsklovsläger men tyvärr så får vi vänta liten till med det. Vi hoppas innerligt att vi kommer kunna göra det i sommar. Vi får alla hålla tummarna.

 

Men än är inte sommaren här men snart så... 

Vi vill önska alla våra medlemmar och gymnaster en riktigt fin påsk.

 

GLAD PÅSK TILL ER ALLA!

Dags för årsmöte 25 mars
2021-02-28 18:12
Bild från årsmötet 2020

Den 25 mars kl 19:00 är det årsmöte i vår förening All Star Gymnastics GF, som kommer hållas digitalt via plattformen Microsoft Teams.

 

På årsmötet kommer styrelsen redovisa för verksamheten det gångna året, lägga fram förslag till verksamhetsplan och budget för verksamhetsåret 2021. Utöver det ska val av styrelse och andra förtroendeuppdrag göras enligt valberedningens förslag. Eventuella motioner från medlemmar behöver vara styrelsen tillhanda senast två veckor före årsmötet via mejl till; info@allstargymnastics.se

 

Kallelse med föredragningslista hittar du under ”Årsmöteshandlingar 2021” genom att klicka här. 

 

För att vara röstberättigad på årsmötet krävs enligt våra stadgar att medlem under året fyller lägst 18 år (vårdnadshavare har dock rätt att företräda sina omyndiga barn) och att medlemsavgiften är betald.

 

Anmälan: 

Senast den 20 mars vill vi ha din anmälan med deltagande medlem samt den mejladress som Teamslänken ska skickas till. Mejla uppgifterna till; info@allstargymnastics.se

 

Hoppas vi ses på vårt digitala årsmöte!

 

Styrelsen för All Star Gymnastics

Finns det fler som vill träna gymnastik? Vi har lediga platser.
2021-02-23 09:30
Vi har fortfarande platser kvar i några av våra grupper!

Alvikskolan, Eiraskolan, Gärdeshallen och Södra Ängby är några av hallarna där vi har några platser kvar. Gå in på vår bokningssida för att se mer exakt vad som finns.


Tränar ni redan i en grupp? Tipsa gärna andra :) 

Hoppas vi ni hittar något som passar! 
Uppstart av vårterminen vecka 5
2021-01-24 19:00

Stockholms stad öppnar upp sina anläggningar från och med den 25 januari för organiserad föreningsverksamhet för barn födda 2005 eller senare. Detta beslut gäller i första hand till den 7 februari. Därefter kommer Stockholms stad att göra nya överväganden beroende på besked från regeringen och Folkhälsomyndigheten samt aktuellt smittläge i regionen. Vi hoppas såklart på att de lättar på restriktionerna.

 

Det innebär att vi kommer starta upp vårterminen som planerat vecka 5 för våra grupper med barn och ungdomar födda 2005 eller senare. Praktisk information skickas ut av respektive ledare under kommande vecka.

 

Viktigt att tänka på;

 

  • Kom ombytt och klar (omklädningsrummen kommer inte att vara tillgängliga)
  • Lämna och hämta ditt barn utanför idrottshallen
  • Tänk på att hålla avstånd
  • Märk upp vattenflaskan ordentligt för att undvika dricka ur någon annans flaska
  • Tvätta händer ofta med tvål och vatten
  • Stanna hemma vid minsta symptom

All Star Gymnastics

Information om vårterminen
2021-01-13 15:20

Som ni känner till så har Stockholms stad stängt ner sina anläggningar för idrottsverksamhet till och med den 24 januari på grund av Covid-19. Vi håller nu tummarna och hoppas på att Folkhälsomyndigheten och regeringen därefter lättar på restriktionerna vad gäller barn- och ungdomsidrotten.

 

Vi planerar därför i nuläget att starta upp vårterminen för våra barn- och ungdomsgrupper vecka 5. Det blir 12 träningstillfällen med uppehåll för sportlov och påsklov.

 

När vi får besked om hur det blir med restriktionerna från 25 januari och framåt återkommer vi med information om vi behöver flytta fram terminsstarten och dess 12 träningstillfällen.

 

Vi hoppas så klart på att kunna dra igång träningsverksamheten vecka 5.

 

All Star Gymnastics

 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER