SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Barn- och Ungdomsverksamhet

Gymnastik är för alla och All Star Gymnastics erbjuder barn- och ungdomsgymnastik för både flickor och pojkar, samt kvinnlig artistisk gymnastik både för bredd och för elit. Vi tränar: styrka, smidighet, kroppskontroll, explosivitet, rörlighet och koordination.
 
Vi anser att gymnastik är en källa till glädje och vi tycker gymnastik är den bästa träningen våra barn och ungdomar kan få. Gymnastik är ett mycket bra komplement till annan idrott.
 
EN TERMIN består av 15 tillfällen med paus under skolloven. Se exakt schema nedan. 
Terminsavgiften ligger från 2500:- för 1 timmes träning. Medlemsavgiften tillkommer på 350:- och betalas per kalenderår.

 

Barn- och ungdomsgymnastik, både för flickor och pojkar:
För de yngsta barnen 3-7 år, våra Kid Stars, är vi inspirerade av Bamsegymnastik, ett koncept framtaget av Svenska Gymnastikförbundet. Här jobbar vi med att leka fram gymnastiken och alla dess grunder.
 
För barn 7-12 år, Fun Stars och Super Stars, har vi många olika träningsgrupper som alla är inriktade på att utveckla grundmotoriska färdigheter och träna balans, koordination, styrka och smidighet i de fyra AG redskapen hopp, bom, barr och fristående. 
 
Vi vill förstås även ge våra tonåringar 13 år och äldre, Teen Stars, möjligheten att träna gymnastik. Vi är extra glada att kunna starta grupper för våra tonåringar och denna träning passar även bra som ett komplement om man tränar annan idrott och vill få bättre koordination och styrka.
 
Under fliken GYMNASTIKHALLAR finner ni vart vi har vår verksamhet
 
Alla våra gymnaster får vara med och tävla i våra egna tävlingar som anordnas två gånger per år. Mycket uppskattat av många av våra gymnaster i våra Barn- och Ungdomsgrupper.
 
 
Varmt välkomna att anmäla er antingen under Direktanmälan eller Intresseanmälan.
 
 
 
Träningar VT 2024
2021-01-13 11:23
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
All Star Gymnastics, 08/04 14:14 
All Star Gymnastics, 24/03 14:40 
All Star Gymnastics, 01/03 07:08 
All Star Gymnastics, 18/02 08:18 
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER
European Union of Gymnastics
Kvinnlig artisktisk gymnastik SvGf
Federation Internationale de Gymnastique