SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics är en ideell förening utan vinstsyfte som bedriver en kvalitativ träning- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.


Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar samt alla nivåer på tävlingsverksamheten inom artistisk gymnastik. Vi erbjuder också vuxengymnastik.


Alla är välkomna!

Glad Midsommar
2021-06-25 08:00

Vi vill önska er alla en härlig midsommar och vi hoppas solen lyser på er!

Vi får en del frågor om när man kan boka sin plats till höstens träning och vi kan meddela att vi sitter och planerar hösten nu och i början av juli kommer alla som tränade med oss under vårterminen information skickad till sig där de då kan boka sin plats. Man har till 31 juli på sig att ta beslut om man vill fortsätta. Från 1 aug kommer alla nya gymnaster och medlemmar kunna boka alla resterande platser. Så håll ögonen öppna!

 

Kan man inte vänta med att träna gymnastik tills hösten så kan alla barn från 6 år boka in sig på någon av alla våra sommarträningar. Nya som gamla gymnaster och medlemmar, oavsett kön, alla är välkomna! Se vad som finns HÄR

 

GLAD MIDSOMMAR och ha en fin sommar så hoppas vi att vi ses i någon av alla gymnastikhallar i Stockholm! 

 

Sommarlovsträning
2021-06-16 19:00

Aldrig någonsin har vi haft möjligheten att erbjuda så mycket träning en sommar som den vi nu har framför oss. 

 

Utöver de tre heldagsläger vi har så kan man boka in sig på extraträning under flertalet dagar under hela sommaren. 

 

Ta en titt på vår bokningssida och se vilka tillfällen som passar er!

https://sportadmin.se/book/?F={A34EA5C6-E78F-4995-9D1D-D29CA6BC0ADB}

 

Hoppas vi ses!!!

ÄNTLIGEN SOMMARLOV
2021-06-03 17:06

Ja nu är det snart skolavslutningen och sommarlov och vi kan äntligen få anordna läger.
Som vi längtat!! Vi kan nu erbjuda heldagsläger vid tre olika tillfällen.

 

SOMMARLOVSLÄGER är för alla barn och ungdomar mellan 6-18 år och oavsett kön. Träningen kommer ledas av rutinerade utbildade tränare. Dagarna kommer att vara full av gymnastikträning och lek. Allt för att barnen ska ha kul och lära sig nya saker. 

 

Dessa lägerdagar är för alla, nya som gamla gymnaster oavsett träningsgrupp eller kunskapsnivå. Vi anpassar alltid träningen efter varje individ. 

 

Boka in er redan nu och det gör nu genom att klicka HÄR och välj sedan Läger

 

Ta tillfället till akt och prova på gymnastik i sommar - HOPPAS VI SES!

 

 

David 13:e i mångkampsfinalen på EM
2021-04-24 15:19
Foto: Filippo Tomasi

Debuten på senior EM gick mycket bra för vår 21-årige David Rumbutis.

Kvaltävlingen inleddes med favoritredskapet hopp där David satsade högt med två helt nya hopp: trippelskruvad Yurchenko och Yurchenko med halv vändning in och sträckt volt framåt med dubbelskruv ut (samma hopp som Simone Biles introducerade vid VM -19). Snittet 14,366 räckte till reservplats inför söndagens grenfinaler. Barr och räck gick bra med 13,400 respektive 12,366 p. Fristående som normalt är en favoritgren gick inte helt efter planerna då det blev ett oväntat fall men ändå med helt ok poäng 12,633. Gick igenom bygel bra med 12,533 p och avslutade med ringar på 13,200 p. Totalt 78,565 p och resultatet räckte till att kvala in till mångkampsfinalen som 23:e man. Det är 15 år sedan Sverige hade finalist på EM senast. ⭐️

Mångkampsfinalen inleddes i hopp igen för David och denna gång så körde han lite lättare med en säker sträckt Yurchenko med 2,5 skruv och belönades med fina 14,425 p. I barr kiunde han putsa på sina siffror lite från kvalet och fick 13,700 p. Räck 12,866 var också lite bättre än i kvalet. Friståendet fallfritt denna gång men med en kombinationsmiss som kostade lite, poäng 13,300. Bygel 12,933 och avslutande ringar 12,233 efter en stor räddning innan avhoppet. Totalt 79,457 p, en förbättring från kvalet och en klättring i resultatlistan där David slutade på en fantastiskt fin 13:e plats. Sveriges bästa placering i ett seniormästerskap på 32 år!!

David säger att han njöt av varje sekund uppe på podiet då han saknat att tävla internationellt de senaste 1,5 åren. Att det var tungt med två mångkamper två dagar i rad bekymrade inte honom alls. "När man väl kommer in i arenan och kliver upp på podiet så är man så supertaggad."
På frågan om hur det känns att tävla mot VM- och OS-medaljörer så svarar han "Jag försöker fokusera på mina prestationer. När man är i sin egen bubbla så ser man inte så mycket av vad övriga gör i hallen. Jag gillar verkligen att gå upp på podiet för att visa vad JAG kan."

Nu håller vi tummarna för att SOK (Svenska Olympiska Kommittén) tycker att David ska vara med vid årets OS i Tokyo dit han kvalificerat sig under VM -19. 

Stort tack för spännande EM-tävlingar David! 🤩

EM i Basel - herrarna tävlar idag
2021-04-22 08:09
David vid VM 2019

Idag genomförs kvaltävlingen till mångkampsfinal och grenfinaler vid EM som går i schweiziska Basel.


All Stars gymnast David Rumbutis tävlar idag tillsammans med Kim Wanström, Joakim Lenberg, Karl Idesjö och Filip Lidbeck i hopp om att knipa någon finalplats i mångkamp eller gren. För Davids del så kan dagens tävling leda till att Svenska Olympiska Kommittén tar ut honom till sommarens OS-trupp. Vi håller tummar och tår för hela delegationen idag!

Davids kusiner Oskar och Robert Kirmes (tävlande för Finland) samt Valgard Reinhardsson (tävlande för Island och sambo med Davids syster Julia) tävlar också idag så vi hoppas såklart på fina nordiska framgångar! 🇫🇮🇸🇪🇮🇸

 

 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER