SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics erbjuder verksamhet inom den artistiska gymnastiken på alla nivåer, från nybörjare till elitverksamhet på landslagsnivå. 

Här finner du kvalitativ tränings- och tävlingsverksamhet där sunda värderingar, står i fokus. I vår förening finns det verksamhet för alla, och våra ledord i verksamheten är glädje, gemenskap och respekt och öppenhet.  

 

Vårt mål är att alla skall få vara, och känna sig som stjärnor - utifrån sina egna förutsättningar. 

 

 

Alla är välkomna!

Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år och uppåt. Ingen är för gammal för att börja och testa på, då vi har grupper för alla åldrar upp till vuxenträning. 

Barn och Bredd - terminsavslutning, läger och information om hösten
2024-05-16 12:21

Nu närmar sig terminens sitt slut och denna vecka tränar alla breddgrupper sin sista träning innan det blir sommaruppehåll. Tack alla gymnaster med familj för att ni är en del av All Star Gymnastics - vi hoppas att vi ser er alla i höst igen.

 

Vi har fått halltider för höstterminen - vi håller på att planerar det sista innan platserna släpps för återanmälan. Alla som tränar i en grupp kommer få ett mail som ni anmäler er via för höstens grupper.

 

Från och med i höst har vi fått tillbaka tider i Eiraskolan på lördagar (eftermiddag) - vet ni redan idag att ni är intresserade att träna just i den skolan går det bra att maila till info@allstargymnastics.se så ordnar vi det. 

 

Vi söker dig som vill vara ledare till hösten - som ledare  får du den introduktion och utbildning som du behöver så tveka inte att anmäla ditt intresse till oss  på info@allstargymnastic.se

 

I sommar anordnar vi gymnastikläger för alla som är sugna på träna i en specialhall för Artistisk Gymnastik -  Gå in via knappen "Boka läger" och gör din anmälan redan dag för att säkra din plats. Vill ni vara med enstaka dagar på ett läger så hjälper vi till med anmälningen - hör av er till info@allstargymnastics.se

 

 

Milla Nyman - uttagen till Juniorlandslaget
2024-04-08 14:14

Efter helgens fina prestation på JNM i Norge har Milla Nyman blivit uttagen till Juniorlandslaget - Stort grattis till Milla och våra grymma tränare! 

 

 

David och Milla bästa svenskar vid Nordiska Mästerskapen i Oslo
2024-04-06 21:33
David Rumbutis och Milla Nyman

Idag har David Rumbutis och Milla Nyman tävlat vid Nordiska Mästerskapen och de har genomfört strålande prestationer som resulterat i Sveriges bästa herr- och damplaceringar vid årets tävlingar: För 24-årige David blev det silver i mångkampen och ytterligare ett silver i lagtävlingen. Snart 14-åriga Milla debuterade i landslagssammanhang och knep en fin sjunde plats i juniortävlingen.

David som har kämpat med en fotskada det senaste året körde lite förenklade program i fristående och hopp men kunde bjuda på några nya svårigheter i de resterande redskapen. David rapporterar från Oslo att han är mycket nöjd med dagen trots ett kostsamt övertramp i det inledande friståendeprogrammet och en dålig landning i den avslutande räckserien. Mina nya övningar gick bra, jag har gjort ett nytt fint personligt rekord i mångkamp (80,550 poäng) och det finns utvecklingspotential i alla grenar inför kommande EM i Rimini, Italien i slutet på april. Jag kunde inte önska mig ett bättre kvitto på formen inför EM säger David nöjt.

Milla, som också har haft problem med en fot under föregående år, har längtat efter att kunna tävla i mångkamp igen och att det blev i samband med ett landslagsuppdrag var fantastiskt roligt. Även Milla lyckades göra personligt rekord i mångkamp (44,233 poäng) och detta trots två fall under tävlingen! Milla säger själv att hon är nöjd med dagen och mest nöjd med sitt fristående som är helt nytt för året.

I morgon söndag väntar grenfinaler. För Davids del i bygel, barr och räck och för Milla i fristående. Vi håller såklart tummarna för er båda och för övriga gymnaster i den svenska delegationen.

Påsklovsläger i Mälarhöjdens gymnastikhall
2024-03-24 14:40

Det finns fortfarande platser kvar på vårt påsklovsläger i Mälarhöjdens gymnastikhall. Här får gymnasterna möjlighet att träna i en specialhall med riktiga redskap - bom, barr, trampolin och skumgummigrop bland annat. Nivån anpassas efter gymnasterna och lämpar sig för såväl nybörjare samt de som tävlar på steg 1-4. Lägret pågår måndag-torsdag klockan 9-15. Medtag egen lunch och mellis.

 

Bokning sker här https://sportadmin.se/book/?F=A34EA5C6-E78F-4995-9D1D-D29CA6BC0ADB&grupp=1174498

 

Kontakta Adina/ Sandra på kansliet vid frågor eller bokning av enstaka dagar.

adina@allstargymnastics.se

Välkomna på ÅRSMÖTE 23 mars
2024-03-01 07:08

Lördag den 23 mars kl. 13.00-14.00 är det årsmöte i vår förening All Star Gymnastics GF. Mötet hålls i motionssalen i Åkeshovs sim- och idrottshall, Bergslagsvägen 60 i Bromma. 

 

På årsmötet kommer styrelsen redovisa för verksamheten det gångna året samt lägga fram förslag till verksamhetsplan och budget för verksamhetsåret 2024. Utöver det ska val av styrelse och andra förtroendeuppdrag göras utifrån Valberedningens förslag.

 

Kallelse med föredragningslista finns under dokument här på hemsidan. Handlingar till årsmötet kommer att publiceras på hemsidan senast en vecka innan årsmötet. 

Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast två veckor före årsmötet via mejl till info@allstargymnastics.se

 

För att vara röstberättigad på årsmötet krävs enligt våra stadgar att medlem under året fyller lägst 18 år (vårdnadshavare har dock rätt att företräda sina omyndiga barn) och att medlemsavgiften är betald.

  

Varmt välkommen till årsmötet

 

Styrelsen för All Star Gymnastics

 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER