SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics är en ideell förening utan vinstsyfte som bedriver en kvalitativ träning- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.

 

Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar samt alla nivåer på tävlingsverksamheten inom artistisk gymnastik. Vi erbjuder också vuxengymnastik.

 

Alla är välkomna!

 

 

VÅRTERMINEN 2023 startar v.3 

Vill du vara med och påverka?
2023-03-07 15:41

Den 30 mars är det årsmöte för vår förening All Star Gymnastics. Jag sitter i valberedningen och vi behöver till dess nya ledamöter, suppleanter då några kommer att lämna sina uppdrag.  

 

Som ni vet behöver vi en komplett styrelse för att kunna driva vår förening. Är du eller känner du ngn som är intresserad att få vara med och påverka våra barns framtid?

 

Hör av er till mig! 

Simone.Westerberg@gymnastik.se

Välkomna på ÅRSMÖTE 30 mars
2023-03-05 10:20

Torsdag den 30 mars kl. 18.30 - ca. 19.30 är det årsmöte i vår förening All Star Gymnastics GF. Mötet hålls både på teams (anmälan krävs, se nedan) och på plats i Röda Konferensrummet i Åkeshovs sim- och idrottshall, Bergslagsvägen 60 i Bromma. 

 

På årsmötet kommer styrelsen redovisa för verksamheten det gångna året samt lägga fram förslag till verksamhetsplan och budget för verksamhetsåret 2023. Utöver det ska val av styrelse och andra förtroendeuppdrag göras utifrån Valberedningens förslag.

 

Kallelse med föredragningslista finns under dokument här på hemsidan. Handlingar till årsmötet kommer att publiceras på hemsidan senast den 23 mars 2023. 

Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast två veckor före årsmötet via mejl till; info@allstargymnastics.se

 

För att vara röstberättigad på årsmötet krävs enligt våra stadgar att medlem under året fyller lägst 18 år (vårdnadshavare har dock rätt att företräda sina omyndiga barn) och att medlemsavgiften är betald.

 

Anmälan: Anmälan för att delta på teams behöver meddelas i förväg. Kontakta Sekreterare Sandra Lindfeldt via mail sandra.lindfeldt@trygghansa.se alternativt på telefon 072-536 91 81 med namn och mailadress för teamsinbjudan. Du får gärna delta på plats men även då vill vi gärna att du anmäler dig i förväg (inget krav). Senast den 21 mars vill vi ha din anmälan. Teamslänk skickas ut därefter. 

 

Varmt välkommen till årsmötet

 

Styrelsen för All Star Gymnastics

Sportlovsträning
2023-02-09 13:14

Har ni inget att göra på sporlovet? Varför inte träna lite gymnastik!  
Boka in de dagar som passar er och varför inte locka med en kompis att prova gymnastik med. Alla är välkomna, man behöver inte ha tränat med All Star Gymnastics tidigare. 

 

Träningen sker i Åkeshovs Gymnastikhall - Stockholms största specialhall för artistisk gymnastik. 

 

BOKA HÄR

 

Hoppas vi ses!

Vuxengymnastik i vår kanske?
2023-01-24 12:30
Nu börjar vårterminen även för vår vuxengymnastik!
Alla kan delta oavsett förkunskaper. Träningen anpassas till varje individs nivå och vi lägger fokus på att öka vår styrka och smidighet och prova på alla redskapen inom artistisk gymnastik. Allra viktigast är att ha roligt. 
 
ONSDAGAR kl. 19:30 - 21:30 i Mälarhöjdens Gymnastikhall
15 februari är första tillfället och om man önskar kan man komma och provträna en gång och sedan ta beslut om man vill fortsätta. Fär att få provträna så måste man först göra en intresseanmälan. Det gör man här: Intresseanmälan
 
Vet ni redan nu att ni vill träna och säkra er plats i gruppen så boka då in här: BOKA HÄR
 
VÄLKOMNA!
 
Pst...träningsavgiften kan användas som friskvårdsbidrag. 
GOD JUL allesamman!
2022-12-24 10:06

Året börjar lida mot sitt slut och vi i styrelsen vill tacka alla tränare, ledare, domare, gymnaster och familjer för ett fantastiskt år. Mycket härligt har passerat och vi har massa kul att se fram emot. Nästa termin börjar v. 3 för alla våra barn - och ungdomsgrupper, vissa tävlingsgrupperna har lite julledigt men om man vill träna lite under ledigheten så kan ni boka in er på jullovsträning. Ta hand om er!

 

God Jul och Gott nytt år önskar alla i styrelsen

 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER