SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics är en ideell förening utan vinstsyfte som bedriver en kvalitativ träning- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.

 

Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar samt alla nivåer på tävlingsverksamheten inom artistisk gymnastik. Vi erbjuder också vuxengymnastik.

 

Alla är välkomna!

 

 

VÅRTERMINEN 2023 startar v.3 

Höstpokalen 2022
2022-11-20 20:49

Den 19/11 tävlade 12 av våra gymnaster Höstpokalen i Västerås. Ellen Gakios vann guld mångkampen, guld i barr och brons i bom. I lag tävlingen tog tjejerna guld. 

Höstpokalen är även en uttagningstävling till  Aspiranterna där de 24 främsta tas ut. 

Aspiranterna är en nationell träningsgrupp inom kvinnlig artistisk gymnastik med syfte att utveckla och bevara gymnaster i åldern 14 år och uppåt och som inte är uttagna till landslag. Från All Star Gymnastics fick vi med sju gymnaster - Ellen, Molly, Julia, Gabbi, Junia, Ronja och Anna-Lena. 

Grattis till fina prestationer alla gymnaster och tränare. 


Bokningen till vårens grupper öppnar nästa vecka
2022-11-16 13:50

Hoppas att ni har haft en roligt hösttermin med oss - det är några veckor kvar och den 18/12 laddar vi för årets UPPVISNING.

 

 

Bokningen för vårens gymnastikgrupper kommer öppna snart och då hoppas vi att Du kommer att vara redo att boka din plats. 

 

 

Torsdag 24 november 08:00 kommer bokningen att öppna för dig som har tränat med oss under höstterminen och ska boka samma grupp du tränar i idag.

 

Torsdag 8 december 08:00 kommer bokningen att öppna för alla, dvs. även för de som ännu inte är medlemmar hos oss.

 

Från och med VT 2023 kommer vi på allmän begäran öka antalet träningstillfället till 15 st (istället för tidigare 12st).

 

HUR ANMÄLER JAG MIG?

 

Hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig på följande länk: Bokning - All Star Gymnastics - SportAdmin

 

Du som tidigare medlem loggar in genom att använda den epost-adress som är registrerad på kontot. Du får en engångskod för att sedan komma till grupputbudet. 

 

Varje grupp har ett begränsat antal platser. Det är först till kvarn som gäller vid bokningen. Under perioden 24/11-8/12 är du som tränar i en grupp garanterad att få fortsätta i den givet att du anmäler dig under angiven persion. Vi kan tyvärr inte reservera några platser.

 

Har du frågor kring anmälan till grupperna kan du maila till kansliet@allstargymnastics.se

Försäljning av Bingolotter till Uppesittarkvällen samt Julkalendrar
2022-10-31 13:53

ÄR DU REDO FÖR JULEN 2022?

 

Var med och stötta All Star Gymnastics genom att köpa bingolotter till årets UPPESITTARKVÄLL. Lotterna kostar 100 kr/st. 

 

Vi säljer även Bingolotts julkalendrar - även dessa kostar 100 kr/ st

 

Lotterna och kalendrarna skickas kostnadsfritt hem till er.

 

Skicka ett mail med din beställning av lotter till info@allstargymnastics.se 

 

Vill du köpa bingolotter digitalt till vanliga bingolotto som är varje vecka så välkomen att göra det via denna länk https://www.bingolotto.se/kop-bingolott/?a=85f746d5-9d48-ed11-9128-005056809a6f -- då tillfaller 18kr/lotto föreningen.

 

TACK FÖR DU STÖTTAR ALL STAR GYMNASTICS!

 

 

 

HÖSTLOVSLÄGER
2022-10-10 09:07

HÖSTLOVSLÄGER v44

 

Äntligen kan vi säga välkommen på  Höstlovsläger i Mälarhöjdshallen!

 

Vecka 44 erbjuder vi ett spännande och roligt gymnastikläger för dig som är mellan 5-15 år. Vi tränar Mälarhöjdshallen. Det är specialhall för gymnastik välutrustad med trampoliner, bom, barr, luftgolv, skumgropar mm. Normalt sett är det bara våra tävlingsgymnaster som tränar i den hallen – men nu har vi möjlighet att bjuda in även er som inte tillhör tävlingssektionen.

 

Under lägret kommer vi bla. träna hopp, barr, bom och fristående/matta. Vi kommer även köra styrketräning, dans och lekar.

 

För att delta på detta läger behöver du inte vara medlem i All Star Gymnastics så har du någon vän som skulle vilja vara med går det bra. Vi kommer anpassa träningarna efter nivå och åker.

 

TID: Lägret pågår mån-tors mellan 09-15

PLATS: Mälarhöjdshallen

PRIS: 1300 kr

Medtag egen lunch och mellis

 

Alla som anmäler sig till lägret kommer erhålla en lägerpresent.

 

Anmälan gör här på hemsidan under "Boka Plats"

SAVE THE DATE - 18 DECEMBER
2022-10-06 13:53

Boka in den 18/12 - då kommer vi arrangera Juluppvisning i Åkeshov. Äntligen kommer alla våra gymnasterfår möjlighet visa upp vad de lärt sig på 

Terminen för barngrupperna kommer förlängas med en vecka så att barnen kan träna fram till uppvisningen.


Samma dag kommer vi också köra våran egna styrketävling. Där kan hela familjen delta efter egna förmågor, utmana sig själv eller kanske en familjemedlem. Vem är egentligen starkast i familjen? 
Styrketävling på förmiddagen och uppvisning på eftermiddagen. Hoppas ni alla vill ha en heldag med gymnastik tillsammans med oss innan vi alla går på lite  julledigt.

 

 

Mer info kommer.

 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER