SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics är en ideell förening utan vinstsyfte som bedriver en kvalitativ träning- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.

 

Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar samt alla nivåer på tävlingsverksamheten inom artistisk gymnastik. Vi erbjuder också vuxengymnastik.

 

Alla är välkomna!

 

 

HÖSTTERMINEN 2022 startar v.36 till v.48 med uppehåll v.44 då det är höstov

Förläng vårterminen!
2022-05-16 21:21

Vi kan nu erbjuda de gymnaster som vill träna lite till att boka in sig på extraträning några olika datum.

 

Alla är välkomna oavsett om ni tränat i gruppen tidigare eller ej. Även helt nya gymnaster till föreningen är välkomna! Ett ypperligt tillfälle att ta med en vän som kanske vill prova på. 

 

Träningstillfällena är antigen i Lilla Adolf Fredriks skola inne i city på torsdagar eller Södra Ängby skola på söndagar. Se tider och datum på bilden och boka in er på de tillfällen som passar just er genom att klick HÄR 

Vi vill passa på att meddela att vi sitter även och planerar mer sommarträning som kommer ske senare under sommarlovet. Så fort vi har detta klart kommer vi lägga ut informationen om det på hemsidan och sociala medier.

 

Samma gäller bokning av höstterminen 2022, så fort allt är klart med all planeringen så kommer ni bli informerade. Alla som tränade med oss nu under våren kommer få förtur till bokningen för att säkerställa sin plats. Efter en tid kommer vi sen släppa obokade platser till allmänheten. 

SÅ HÅLL UTKIK 😀💕🤸‍♀️

Glad Påsk önskar All Star Gymnastics!
2022-04-15 19:40

Våren knackar på dörren och det innebär tävlingssäsong för våra tävlande gymnaster. Boka in helgen 30/4-1/5 och kom och titta på vår egna tävling All Star Trophy i Åkeshov. 

Men innan dess så hoppas jag ni nu njuter av ledighet och av vad påsken kan erbjuda. 

GLAD PÅSK OCH NJUT AV SOLEN! 

Rapport från All Star Gymnastics årsmöte
2022-04-14 14:48

Vid föreningens årsmöte den 26 mars redovisade styrelsen för det gångna verksamhetsåret som inneburit många utmaningar och anpassningar med anledning av pandemin – såväl ekonomiskt som tränings- och tävlingsmässigt. Årsmötet fattade också beslut om verksamhetsplan och budget för verksamhetsåret 2022. 

 

Utöver det valde årsmötet följande styrelse, revisor och valberedning.

 

Styrelse; Åsa Lindell (ordförande), Sandra Lindfeldt (sekreterare), Martina Lous-Christensen (kassör), Sara Rumbutis (AG-ansvarig), Elin Wernberg Engarås, Georgi Bikoev, Sandra Nyman, Louise Lindbäck och Sara Huldén (suppleant).

 

Adjungerade i styrelsen är; Föräldrarepresentant Samuel Bågfors, gymnastrepresentant Sofia Nordström och tränarrepresentant Vitaly Kardashov. Dessa kan man i förtroende kontakta om man har frågor och funderingar som man anonymt vill ha framfört till styrelsen. Självklart kan man också ta kontakt direkt med någon i styrelsen om man vill det.

 

Till revisor valdes Linn Sidén och till valberedning valdes Anna Christiansen (sammankallande), Simone Westerberg och Elle Sköld Christiansen.

 

All Star Gymnastics

Dags för årsmöte den 26 mars
2022-02-27 18:40

Lördag den 26 mars kl 12:00-13.00 är det årsmöte i vår förening All Star Gymnastics GF i Åkeshovs sim- och idrottshall, Bergslagsvägen 60 i Bromma. Lokal: Motionssalen (även kallad Spegelsalen).

 

På årsmötet kommer styrelsen redovisa för verksamheten det gångna året samt lägga fram förslag till verksamhetsplan och budget för verksamhetsåret 2022. Utöver det ska val av styrelse och andra förtroendeuppdrag göras utifrån Valberedningens förslag.

 

Kallelse med föredragningslista hittar du under ”Årsmöteshandlingar 2022” genom att klicka här.

 

För att vara röstberättigad på årsmötet krävs enligt våra stadgar att medlem under året fyller lägst 18 år (vårdnadshavare har dock rätt att företräda sina omyndiga barn) och att medlemsavgiften är betald.

 

Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast två veckor före årsmötet via mejl till: info@allstargymnastics.se

 

Anmälan: Då vi bjuder på fika ser vi gärna att du anmäler dig i förväg (inget krav) senast den 21 mars till: info@allstargymnastics.se 

 

Varmt välkommen till årsmötet

 

Styrelsen för All Star Gymnastics

Ledig tjänst
2022-01-28 15:06

Är du gymnastiktränare med erfarenhet av kvinnlig artistisk gymnastik (KvAG)?

Vill du vara med och utveckla vår KvAG-verksamhet i All Star Gymnastics?

 

All Star Gymnastics är en förening som bedriver gymnastik inom KvAG, MAG , ungdom, barn och vuxengrupper. Vi har många gymnaster som tävlar inom KvAG. Vi söker därför ytterligare en tränare som ska vara med och fortsätta att driva och vidareutveckla vår KvAG-verksamhet tillsammans med hela tränarteamet.

 

Om tjänsten

Tjänsten är på 50%.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta

  • Planera och genomföra träningar både självständigt och tillsammans med tränarteamet
  • Utveckla tränings- och tävlingsupplägg på kort och lång sikt tillsammans med tränarteamet

Vi söker dig som har

  • Tidigare erfarenhet inom KvAG
  • Adekvat utbildning inom KvAG
  • Förmåga att utveckla gymnaster utifrån deras individuella förutsättningar
  • Lätt för att kommunicera med gymnaster, föräldrar och tränarkollegor

Stor flexibilitet kring arbetstider då större delen av träningar och tävlingar är förlagda eftermiddagar, kvällar samt helger.

 

Om All Star Gymnastics

Vi vill bedriva en kvalitativ tränings- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor.

 

Vi arbetar aktivt med Gymnastikförbundets och vår egen värdegrund, och det är ett krav att du helt ställer dig bakom och lever upp till dessa. Läs mer om oss och vår värdegrund på allstargymnastic.se

 

Skicka in din ansökan till :

asa@allstargymnastics.se

 

Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta undertecknad på asa@allstargymnstics.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Åsa Lindell

Ordförande All Star Gymnastics

 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER