SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics är en ideell förening utan vinstsyfte som bedriver en kvalitativ träning- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.

 

Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar samt alla nivåer på tävlingsverksamheten inom artistisk gymnastik. Vi erbjuder också vuxengymnastik.

 

Alla är välkomna!

Vill du träna gymnastik med oss?
2023-04-26 10:13

Du kan redan nu ställa dig i kö till höstens grupper - du gör det genom att fylla in en intresseanmälan som du hittar här: All Star Gymnastics

 

Vi anser att gymnastik är en källa till glädje och vi tycker gymnastik är den bästa träningen våra barn och ungdomar kan få. Gymnastik är ett mycket bra komplement till annan idrott.
 
EN TERMIN består av ca 14 tillfällen med paus under skolloven. 
Terminsavgiften ligger från 2000:- för 1 timmes träning. Medlemsavgiften tillkommer på 350:- och betalas per kalenderår.

 

Barn- och ungdomsgymnastik, både för flickor och pojkar:
För de yngsta barnen 3-6 år, våra Kid Stars, är vi inspirerade av Bamsegymnastik, ett koncept framtaget av Svenska Gymnastikförbundet. Här jobbar vi med att leka fram gymnastiken och alla dess grunder.
 
För barn 7-12 år, Fun Stars och Super Stars, har vi många olika träningsgrupper som alla är inriktade på att utveckla grundmotoriska färdigheter och träna balans, koordination, styrka och smidighet i de fyra AG redskapen hopp, bom, barr och fristående. 
 
Vi vill förstås även ge våra tonåringar 13 år och äldre, Teen Stars, möjligheten att träna gymnastik. Vi är extra glada att kunna starta grupper för våra tonåringar och denna träning passar även bra som ett komplement om man tränar annan idrott och vill få bättre koordination och styrka.

 

VÄLKOMNA TILL ALL STAR GYMNASTICS!

Vi önskar alla en GLAD PÅSK
2023-04-08 19:30

Vi vill önska alla en GLAD PÅSK!

Vi hoppas alla får möjlighet till att vila och rå om varandra lite extra dessa dagar och att solen lyser på er.


Har ni inget planerat för veckan som kommer så kan man träna gymnastik både i Åkeshov- och Mälarhöjdens gymnastik hallar.

Ni finner dagar, tider och platser HÄR

 

Hoppas vi ses och ta hand om er.

Julia Gakios uttagen till JNM
2023-03-29 14:57

Vi säger stort grattis till Julia Gakios som idag har blivit uttagen att representera Sverige på Junior NM som går av stapeln i Finland i maj.

Hon kommer bilda lag tillsammans med Maja Rhodin & Viivi Åkerdal Umeå GF, Maja Gustavsson Västerås GF och Emmy Malmberg Stockholm Top.

 

Lycka till !!

 

 

Välkomna på ÅRSMÖTE 30 mars
2023-03-05 10:20

Torsdag den 30 mars kl. 18.30 - ca. 19.30 är det årsmöte i vår förening All Star Gymnastics GF. Mötet hålls både på teams (anmälan krävs, se nedan) och på plats i Röda Konferensrummet i Åkeshovs sim- och idrottshall, Bergslagsvägen 60 i Bromma. 

 

På årsmötet kommer styrelsen redovisa för verksamheten det gångna året samt lägga fram förslag till verksamhetsplan och budget för verksamhetsåret 2023. Utöver det ska val av styrelse och andra förtroendeuppdrag göras utifrån Valberedningens förslag.

 

Kallelse med föredragningslista finns under dokument här på hemsidan. Handlingar till årsmötet kommer att publiceras på hemsidan senast den 23 mars 2023. 

Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast två veckor före årsmötet via mejl till; info@allstargymnastics.se

 

För att vara röstberättigad på årsmötet krävs enligt våra stadgar att medlem under året fyller lägst 18 år (vårdnadshavare har dock rätt att företräda sina omyndiga barn) och att medlemsavgiften är betald.

 

Anmälan: Anmälan för att delta på teams behöver meddelas i förväg. Kontakta Sekreterare Sandra Lindfeldt via mail sandra.lindfeldt@trygghansa.se alternativt på telefon 072-536 91 81 med namn och mailadress för teamsinbjudan. Du får gärna delta på plats men även då vill vi gärna att du anmäler dig i förväg (inget krav). Senast den 21 mars vill vi ha din anmälan. Teamslänk skickas ut därefter. 

 

Varmt välkommen till årsmötet

 

Styrelsen för All Star Gymnastics

Sportlovsträning
2023-02-09 13:14

Har ni inget att göra på sporlovet? Varför inte träna lite gymnastik!  
Boka in de dagar som passar er och varför inte locka med en kompis att prova gymnastik med. Alla är välkomna, man behöver inte ha tränat med All Star Gymnastics tidigare. 

 

Träningen sker i Åkeshovs Gymnastikhall - Stockholms största specialhall för artistisk gymnastik. 

 

BOKA HÄR

 

Hoppas vi ses!

 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER