SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics är en ideell förening utan vinstsyfte som bedriver en kvalitativ träning- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.

 

Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar samt alla nivåer på tävlingsverksamheten inom artistisk gymnastik. Vi erbjuder också vuxengymnastik.

 

Alla är välkomna!

 

 

VÅRTERMINEN 2023 startar v.3 

Vuxengymnastik i vår kanske?
2023-01-24 12:30
Nu börjar vårterminen även för vår vuxengymnastik!
Alla kan delta oavsett förkunskaper. Träningen anpassas till varje individs nivå och vi lägger fokus på att öka vår styrka och smidighet och prova på alla redskapen inom artistisk gymnastik. Allra viktigast är att ha roligt. 
 
ONSDAGAR kl. 19:30 - 21:30 i Mälarhöjdens Gymnastikhall
3 februari är första tillfället och om man önskar kan man komma och provträna en gång och sedan ta beslut om man vill fortsätta. Fär att få provträna så måste man först göra en intresseanmälan. Det gör man här: Intresseanmälan
 
Vet ni redan nu att ni vill träna och säkra er plats i gruppen så boka då in här: BOKA HÄR
 
VÄLKOMNA!
 
Pst...träningsavgiften kan användas som friskvårdsbidrag. 
GOD JUL allesamman!
2022-12-24 10:06

Året börjar lida mot sitt slut och vi i styrelsen vill tacka alla tränare, ledare, domare, gymnaster och familjer för ett fantastiskt år. Mycket härligt har passerat och vi har massa kul att se fram emot. Nästa termin börjar v. 3 för alla våra barn - och ungdomsgrupper, vissa tävlingsgrupperna har lite julledigt men om man vill träna lite under ledigheten så kan ni boka in er på jullovsträning. Ta hand om er!

 

God Jul och Gott nytt år önskar alla i styrelsen

2022-12-20 10:21
Nu kan ni gå in och boka jullovsträning!!
Gäller alla från 6 år, ny som gammal gymnast, alla är välkomna. Endast 150:- per tillfälle.
 
Boka in er vad som passar er bäst.
Du bokar en plats HÄR
Ja, vad säger man? Tiden går fort när man har roligt!
2022-12-13 12:00

Höstterminen är nu slut och den avslutas med en Juluppvisning nu på söndag, den 18 dec kl. 16:00. Vi hoppas att barn från alla våra grupper kommer vara representerade då vi så gärna vill visa upp vår bredd vi har i föreningen. Vill man inte vara med och visa upp sina färdigheter så kanske man bara vill komma och kolla på sin kompisar och andra gymnaster i föreningen. Vi kan lova att det kommer bli en fartfylld och härligt glad uppvisning. Vi är så taggade och ser fram emot detta då vi inte haft uppvisining på fler år nu. 

 

Samma dag så anordnar vi vår roliga tävling All Star Open från kl 11:00 - tävlingen i styrka och smidighet som passar alla!

Gymnaster och andra idrottsutövare utmanar varandra. Även föräldrar kan utmanas på sin nivå, men framförallt tävlar man mot sig själv. Vi hoppas även här på många deltgare. Anmälan kan göras i länken nedan eller direkt på plats. Så passa på att spendera söndagen med oss!

 

Vet ni redan nu att ni vill delta så görs anmälningarnapå länkarna nedan.

 

Styrketävling:

https://forms.office.com/r/T9SWZLxK1b

Juluppvisning:

https://forms.office.com/r/jj7B8DkQM2

 

Det har tidigare skickats ut mail skickats ut till respektive grupp, där ni finner mer info eller så mailar ni till kansliet@allstargymnastics.se

om ni har frågor.

 

Bjud nu med alla ni känner och ta med dem på söndag. Vi hoppas verkligen att vi ses! 

 

VARMT VÄLKOMNA!

 

Jo en sak till, det går att boka in sig på jullovsträning nu! Kolla in BOKA PLATS

Höstpokalen 2022
2022-11-20 20:49

Den 19/11 tävlade 12 av våra gymnaster Höstpokalen i Västerås. Ellen Gakios vann guld mångkampen, guld i barr och brons i bom. I lag tävlingen tog tjejerna guld. 

Höstpokalen är även en uttagningstävling till  Aspiranterna där de 24 främsta tas ut. 

Aspiranterna är en nationell träningsgrupp inom kvinnlig artistisk gymnastik med syfte att utveckla och bevara gymnaster i åldern 14 år och uppåt och som inte är uttagna till landslag. Från All Star Gymnastics fick vi med sju gymnaster - Ellen, Molly, Julia, Gabbi, Junia, Ronja och Anna-Lena. 

Grattis till fina prestationer alla gymnaster och tränare. 


 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER