SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Välkommen till All Star Gymnastics

All Star Gymnastics är en ideell förening utan vinstsyfte som bedriver en kvalitativ träning- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor oavsett nivå och inriktning.

 

Vi erbjuder gymnastik för barn från 3 år upp till tonåringar samt alla nivåer på tävlingsverksamheten inom artistisk gymnastik. Vi erbjuder också vuxengymnastik.

 

Alla är välkomna!

 

 

HÖSTTERMINEN 2022 startar v.36 till v.48 med uppehåll v.44 då det är höstov

Nu har höstterminen börjat, vi har fortfarande lediga platser
2022-09-08 13:36

Nu är det fritt fram för alla att boka en plats i någon av våra grupper till hösten. 

 

Vi har en rekommenderad åldersindelning och alla grupper passar alla från, nybörjare till de som tränat tidigare. Vi anpassar alltid alla grupper så att alla får möjlighet att utmanas på sin egen nivå. 

Gå in via fliken ovan som heter DIREKTANMÄLAN. 

Boka på en gång innan platserna försvinner.

HÖSTTERMINEN startar v.36 till v.48 med uppehåll v.44 då det är höstlov. 

SM 2022
2022-06-28 13:44
SM-veckan i fina Saab Arena i Linköping!
Våra 12 juniorer inledde dagen med att knipa både lagsilver och lagbrons samt ytterligare ett brons i mångkamp genom Ellen Gakios. Dessutom kvalificerade sig sex av flickorna till 10 stycken grenfinalsplatser!
Våra fyra seniorer på damsidan tog lagsilver och fantastiska Marcela Torres tog hem sitt fjärde (!) mångkampsguld i sin otroliga comeback. Grenfinaler för Marcela och Kristina Åhlin (som slutade 7:a i mångkampen)
David Rumbutis (föreningens ende herrgymnast vid årets SM) beslutade sig för bara någon dag sedan att tävla mångkamp med lite förenklade serier då han inte kört alla redskap sedan knäskadan han fick under VM i Japan i höstas.
I tuffast tänkbara motstånd lyckades även David ta hem sitt fjärde SM-guld i mångkamp! David har också kvalificerat sig till fem grenfinaler.
Vi säger STORT GRATTIS till alla fantastiska gymnaster och våra underbara tränare Tatjana Berghwall, Vitaly Kardasovs och Sergej Rumbutis som lyckats pricka formtoppen så bra till årets SM.
Förläng vårterminen!
2022-05-16 21:21

Vi kan nu erbjuda de gymnaster som vill träna lite till att boka in sig på extraträning några olika datum.

 

Alla är välkomna oavsett om ni tränat i gruppen tidigare eller ej. Även helt nya gymnaster till föreningen är välkomna! Ett ypperligt tillfälle att ta med en vän som kanske vill prova på. 

 

Träningstillfällena är antigen i Lilla Adolf Fredriks skola inne i city på torsdagar eller Södra Ängby skola på söndagar. Se tider och datum på bilden och boka in er på de tillfällen som passar just er genom att klick HÄR 

Vi vill passa på att meddela att vi sitter även och planerar mer sommarträning som kommer ske senare under sommarlovet. Så fort vi har detta klart kommer vi lägga ut informationen om det på hemsidan och sociala medier.

 

Samma gäller bokning av höstterminen 2022, så fort allt är klart med all planeringen så kommer ni bli informerade. Alla som tränade med oss nu under våren kommer få förtur till bokningen för att säkerställa sin plats. Efter en tid kommer vi sen släppa obokade platser till allmänheten. 

SÅ HÅLL UTKIK 😀💕🤸‍♀️

Glad Påsk önskar All Star Gymnastics!
2022-04-15 19:40

Våren knackar på dörren och det innebär tävlingssäsong för våra tävlande gymnaster. Boka in helgen 30/4-1/5 och kom och titta på vår egna tävling All Star Trophy i Åkeshov. 

Men innan dess så hoppas jag ni nu njuter av ledighet och av vad påsken kan erbjuda. 

GLAD PÅSK OCH NJUT AV SOLEN! 

Rapport från All Star Gymnastics årsmöte
2022-04-14 14:48

Vid föreningens årsmöte den 26 mars redovisade styrelsen för det gångna verksamhetsåret som inneburit många utmaningar och anpassningar med anledning av pandemin – såväl ekonomiskt som tränings- och tävlingsmässigt. Årsmötet fattade också beslut om verksamhetsplan och budget för verksamhetsåret 2022. 

 

Utöver det valde årsmötet följande styrelse, revisor och valberedning.

 

Styrelse; Åsa Lindell (ordförande), Sandra Lindfeldt (sekreterare), Martina Lous-Christensen (kassör), Sara Rumbutis (AG-ansvarig), Elin Wernberg Engarås, Georgi Bikoev, Sandra Nyman, Louise Lindbäck och Sara Huldén (suppleant).

 

Adjungerade i styrelsen är; Föräldrarepresentant Samuel Bågfors, gymnastrepresentant Sofia Nordström och tränarrepresentant Vitaly Kardashov. Dessa kan man i förtroende kontakta om man har frågor och funderingar som man anonymt vill ha framfört till styrelsen. Självklart kan man också ta kontakt direkt med någon i styrelsen om man vill det.

 

Till revisor valdes Linn Sidén och till valberedning valdes Anna Christiansen (sammankallande), Simone Westerberg och Elle Sköld Christiansen.

 

All Star Gymnastics

 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER