SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Bakgrund

Vi vill bedriva en kvalitativ tränings- och tävlingsverksamhet som bygger på sunda värderingar där vi tar tillvara på gymnastens möjligheter att utvecklas. Vi vet att det krävs ett hårt arbete och att det kommer blir en stor utmaning. Vårt engagemang för barn och ungdomar är stort och vi vill ge gymnaster möjligheten att träna i en förening där glädjen alltid kommer vara i fokus och där alla får vara stjärnor.

Verksamhetsidé

Syftet med föreningen är att få fler som utövar Kvinnlig Artistisk gymnastik, både i yngre år och längre upp i åldrarna. Vi vill ge gymnasterna möjligheten att utvecklas för att fler ska kunna tävla på regional, riks och internationell nivå samt att de gymnaster som vill ska kunna utmana och vara självklara inslag i våra landslag.

 

Vi vill driva svensk gymnastik framåt!

Initiativtagare

Sara Rumbutis, tränare under drygt 30 år, internationell domare, KTK-medlem i SvGF, drev igenom bildandet av Gymnastikgymnasiet i Älvsbyn och Älvsbyvärkens gymnastikhall.


Sofie Fischer, idrottsledare med vd- och styrelseerfarenhet som brinner för ledarskap, förändringsledning och värdegrundsarbete.


Susanne Norman, domare AG som arbetar med ledarskapsutveckling och som elevcoach, har även lång erfarenhet av föreningsarbete.

Målsättning

”Varje gymnast är unik – att vara unik är världsklass”

 

• Välmående och glada gymnaster

• Individuella målsättningar

• Fler gymnaster och tränare till tävlingssidan

• Längre tävlingskarriärer

 
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER