SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Vår verksamhet

Vi erbjuder barn- och ungdomsgymnastik för både flickor och pojkar,  samt kvinnlig artistisk gymnastik både för bredd och för elit. Vi tränar: styrka, smidighet, kroppskontroll, explosivitet, rörlighet och koordination.

 

Barn- och ungdomsgymnastik, både för flickor och pojkar:
För de yngsta barnen 3-7 år, våra Kid Stars, är vi inspirerade av  Bamsegymnastik, ett koncept framtaget av Svenska Gymnastikförbundet. 
 
För barn 6-12 år, Fun Stars och Super Stars, har vi många olika träningsgrupper som alla är inriktade på att utveckla grundmotoriska färdigheter och träna balans, koordination, styrka och smidighet i de fyra AG redskapen hopp, bom, barr och fristående. 
 
Vi vill förstås även ge våra tonåringar 13 år och äldre, Teen Stars, möjligheten att träna gymnastik. Vi är extra glada att kunna starta grupper för våra tonåringar och denna träning passar även bra som ett komplement om man tränar annan idrott och vill få bättre koordination och styrka.
 
Varmt välkomna att anmäla er antingen under Direktanmälan eller Intresseanmälan.

 

Kvinnlig artistisk gymnastik:

Föreningen vill skapa möjlighet för fler utövare av kvinnlig artistisk gymnastik, både i yngre år och längre upp i åldrarna. Vi vill ge gymnasterna möjligheten att utvecklas så att fler ska kunna tävla på regional, riks och internationell nivå samt att de gymnaster som vill ska kunna utmana och vara självklara kandidater på landslagsnivå.

 

I Kvinnlig artistisk gymnastik (KvAG) tävlar man i fyra redskap: hopp, barr, bom och fristående. En AG-gymnast behöver mod, mycket vilja och ett stort hjärta för gymnastik.

 

Vi har just nu sex tävlingsgrupper som tränar Kvinnlig AG i bl.a Åkeshovshallen och Mälarhöjdshallen: 

 

Supreme Stars, tjejerna tävlar steg 7-10 och CoP. Gruppen tränar 5-6 dagar/vecka

Top Stars, tjejerna tävlar Pokalenserierna och CoP. Gruppen tränar 1-4 dagar/vecka

Bright Stars, tjejerna tävlar steg 5-6. Gruppen tränar 5-6 dagar/vecka

Mini Stars black, tjejerna tävlar steg 4-5. Gruppen tränar 4 dagar/vecka

Mini Stars grey, tjejerna tävlar steg 2-3. Gruppen tränar 3 dagar/vecka

Mini Stars white, tjejerna tävlar steg 1. Gruppen tränar 2 dagar/vecka

 

Varmt välkomna att anmäla er antingen under Direktanmälan eller Intresseanmälan.

 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER