SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Vår värdegrund

All Star Gymnastics är en värderingsstyrd förening. Med detta menar vi att vår gemensamma värdegrund genomsyrar såväl vårt sätt att leda verksamheten som hur vi genomför träningar och tävlingar. Vi tror inte på stora ord och långrandiga policys utan vår verksamhet handlar om vad vi faktiskt gör snarare än vad vi skulle vilja göra. VI TAR ETT STORT ANSVAR! 

Våra värderingar:

Glädje och gemenskap

Viktigast av allt måste vara glädjen till gymnastiken. Med mer inre drivkraft och självständigt drivna utövare kommer gymnasterna uppleva mer glädje, arbeta bättre tillsammans, bli mer kreativa och ha mycket mer roligt. Den mest framgångsrika typen av motivation är den som kommer inifrån individen själv.

 

Respekt och öppenhet

Våra gymnaster ska erbjudas en kamratlig och trygg social miljö, där de kan utvecklas och bli delaktiga i utformningen av verksamheten och därmed vänja sig vid att ta ansvar för sig själva och andra. Transparens är viktig och i styrelsen finns både gymnast-, förälder- och tränarrepresentanter med som länkar i det viktiga samarbetet mellan styrelse och verksamhet.

 

Långsiktig utveckling

Vi följer den nya svenska gymnastikmodellen som är tydlig i sitt regelverk för hur man tränar unga gymnaster. Vi har även hämtat inspiration från konceptet LTAD (Long-Term Athlete Development) som förklarar hur idrottare bör träna under barn- och ungdomsåren för att kunna få ut sin maximala kapacitet som vuxen. I all träning och tävling ska varje utövares individuella fysiska, kognitiva och emotionella utveckling och behov beaktas.BARNENS SPELREGLER

Barnens spelregler är Riksidrottsförbundets och Bris initiativ för en tryggare barn- och ungdomsidrott. Barnens spelregler, med dess sju riktlinjer, är ett värdefullt komplement till Gymnastikförbundets uppförandekod och värdegrund när ni behandlar frågor kring barn-/ungdomsgymnastik i föreningen.

 

 

LÄS MER OM "Barnens spelregler"

Våra ledstjärnor


 

All Star Gymnastics ledstjärnor är:


  • var nytänkande
  • se och ta tillvara på alla individers möjligheter att utvecklas
  • att alla ska känna sig accepterade - olikheter möjliggör
  • att vara lyhörda för den enskilde individens behov
  • att alla ska känna gemenskap och trygghet oavsett nivå
  • vara ödmjuka inför gymnastikens utmaningar
 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER