SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje, Gemenskap, Respekt & Öppenhet

Försäkringar

Alla våra gymnaster och ledare är försäkrade via föreningen.

 

Basförsäkringen är en grundförsäkring som alla gymnaster i barngrupperna har. Försäkringarna gäller för all gymnastikträning samt resa till och från sådan aktivitet. 

 

Träningsförsäkring Försäkringen är en del av träningslicensen. Den är obligatorisk för alla kategorier av gymnaster som utför fria rotationer runt tväraxeln, dvs volter. Försäkringarna gäller för all gymnastikträning samt resa till och från sådan aktivitet. 

 

Tävlingsförsäkringen är som ovan och obligatorisk för alla gymnaster som deltar på tävling. Denna försäkring har alla som vuxit ifrån basförsäkringen. Försäkringen är personlig och knuten till tävlingslicensen. Försäkringarna gäller för all gymnastikträning samt resa till och från sådan aktivitet. 

 

Riksidrottsförbundets grundförsäkring

Samtliga ledare har Riksidrottsförbundets grundförsäkring som innehåller:

 

- Ansvarsförsäkring

- Förmögenhetsbrottsförsäkring

- Rättsskyddsförsäkring

- Olycksfallsförsäkring (för ledare och funktionär)

 

 Försäkringsmäklaren Pensum AB hanterar Gymnastikförbundets försäkringar. Mer information om försäkringarna med fullständiga villkor och ersättningsnivåer samt tilläggsförsäkringar finns på www.pensum.se

 

 
SOCIALA MEDIER
VÅRA SPONSORER
SAMARBETSPARTNER